• 瀏覽: 25,638
  • 回覆: 135
  • 追帖: 2
別望真我 絕望的笑容

回覆 引用 TOP

D財演又話reits非常隱建,防守力極佳,適合保守人仕

吊,咁點解778, 435日日 斷崖式90度下插

已經冇眼睇啦,跌到個人心都寒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Davinci66 於 2019-8-14 11:38 PM 發表

信財演?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 Davinci66 於 2019-8-14 11:38 PM 發表

哇!
真真恐怖 .....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-8-15 02:21 AM 發表

信財演?
宜家突然好想念“一股不留”大C啦

吾駛講嘢,淋奠,克警,示威者,市民,大陸佬,老美,老侵,大家一鍋熟,攬炒。

引用:
原帖由 一劈屎 於 2019-8-15 02:33 AM 發表

宜家突然好想念“一股不留”大C啦
佢唔燈得晒

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-8-15 02:46 AM 發表

佢唔燈得晒
佢宜家當然唔係燈啦,直頭系神添啦
衹可惜,我冇跟佢一股不留呢?

回覆 引用 TOP

大C好準

回覆 引用 TOP

老尾插8百幾點,係咪道瓊斯指數壞咗呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Davinci66 於 2019-8-14 06:14 PM 發表

成庫身家本地地産Reits,又話收息好隱陣,但日跌夜跌,冇底深潭咁,好絕望。
又話!聽邊個講  6叔?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wize 於 2019-8-14 06:45 PM 發表

見彈就要走
今轉香港俾大陸累死, 有排跌.
不分黑白,抵你輸到仆街。

過多幾日仲衰,依家大勢向下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]