夜期又大插,好絕望好灰!

仆街曱甴累我一舖清袋,輸了六十五萬,全部PK死,死X家❗

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 得得哥666 於 2019-8-14 07:13 PM 發表

多謝林鄭,同中共,好地地香港,現在在排死,經濟5好人人拿公緩,死9給政府,今次林鄭賣后欄都5掂!
好撚心你啦,明知班港共暴徒學生喺度搞破壞搞搞震,無端端關大陸乜事。
其實大陸乜嘢都冇做過。

Cash not safe anymore. Gold is king.

吾兒小臭蟲一條, 未喊爹娘先叫 "打扁你"
笑時打人, 哭時丙人, 打人專打臉
小臭蟲打不得, 駡不得, 一駡就哭, 一哭就吐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 得得哥666 於 2019-8-14 07:21 PM 發表

你都儍加,今本就冇人信大6,貪污,腐敗,見錢開眼,有國家信佢,香港早就瓜左啦!
我覺得你中point。
細路用暴力係錯,但最暴力既唔係d細路,而係無尊重民意既政府。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 得得哥666 於 2019-8-14 07:29 PM 發表

萬歲,籃炒,放長眼睇林鄭賣后欄!
你喜欢赖,去赖咯。真变态。不过小强最爱。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不理性的筍盤 於 2019-8-14 08:00 PM 發表

黃絲正腦殘!
唔喜歡鄰居(中國) ,破壞自己屋企,一群吃飯唔知米貴的低能兒。
其实最开心的是深圳,上海和新家波。暴徒小强正卖港贼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不理性的筍盤 於 2019-8-14 08:00 PM 發表

黃絲正腦殘!
唔喜歡鄰居(中國) ,破壞自己屋企,一群吃飯唔知米貴的低能兒。
某程度上你講得岩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Davinci66 於 2019-8-14 06:32 PM 發表

輸入肉,不捨這个殘價走!
唔賣股就賣樓la, 2 㨂1!

回覆 引用 TOP

老蕭最喜歡,日日煽動人上街,日日沽空期指。

每日開市就係最高位

回覆 引用 TOP

呢班咁既樣,地産股仲買,如果你係最近入地產股,得罪講真係抵你輸.
今日地產版塊仆左成千幾點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2019-8-14 08:28 PM 發表

好撚心你啦,明知班港共暴徒學生喺度搞破壞搞搞震,無端端關大陸乜事。
其實大陸乜嘢都冇做過。
D曱甴日睇夜睇埋哂D垃圾咩登,垃圾蘋果.
成日以為咁攪對自己無影響,真on9,
工都難搵啦,加下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Davinci66 於 2019-8-14 06:14 PM 發表

成庫身家本地地産Reits,又話收息好隱陣,但日跌夜跌,冇底深潭咁,好绝望。
我都揸左12,見$34溝佢老味

回覆 引用 TOP

曱甴跟柒普攬炒

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。