夜期又大插,好絕望好灰!

引用:
原帖由 inone2 於 2019-8-14 06:50 PM 發表

你都傻架,今日咪又係搞緊,又唔見今日唔升!!!!  大師夠話星期一跌、星期二先跌後升、星期三上落市啦!!! 咪一半中一半唔中!!!  昨日仲話今個星期無眼睇添!!!  仲網傳 佢信 有人出1萬 叫人掟磚添!!!!:smile_ ...
暴徒畜生,伤害左又点会马上好。暴徒畜生正帮深圳取代香港。畜生卖港贼。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Davinci66 於 2019-8-14 06:14 PM 發表

成庫身家本地地産Reits,又話收息好隱陣,但日跌夜跌,冇底深潭咁,好绝望。
師兄、你有哪一隻呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 得得哥666 於 2019-8-14 07:13 PM 發表

多謝林鄭,同中共,好地地香港,現在在排死,經濟5好人人拿公緩,死9給政府,今次林鄭賣后欄都5掂!
暴徒畜生搞暴乱啊,香港机场两日损失2亿,加上以后以后少了更多游客游客。暴徒小强准备死啦。

理財新哲學
隊冧個市

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Davinci66 於 2019-8-14 06:14 PM 發表

成庫身家本地地産Reits,又話收息好隱陣,但日跌夜跌,冇底深潭咁,好绝望。
呢個已經係好耐之前既傳說黎

回覆 引用 TOP

攬炒

Mola mola

回覆 引用 TOP

溝貨

回覆 引用 TOP

乜野收息公共股,呃人架,地鐵煤氣領展,好快比人斬到一頸血

回覆 引用 TOP

香港玩攬炒吖嘛!人人有份!犧牲下囉!

回覆 引用 TOP

今日放晒

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-8-14 07:13 PM 發表

暴徒畜生,伤害左又点会马上好。暴徒畜生正帮深圳取代香港。畜生卖港贼。
你都儍加,今本就冇人信大6,貪污,腐敗,見錢開眼,有國家信佢,香港早就瓜左啦!

引用:
原帖由 freemoney 於 2019-8-14 07:17 PM 發表

攬炒
萬嵗,香港人自己用光D錢先,5好留一蚊比共狗!

引用:

你好夠胆小乞兒人

回覆 引用 TOP

個個搏反彈入牛。。依家木馬屠牛記,明日大量牛肉刺身供應

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。