[其他] 沙田第一城:率先推行人面識別系統

引用:
原帖由 出入回收的主題 於 2019-8-15 12:31 PM 發表

師兄就好,做咩人都得
冇本事窮閪咪又要嘈又走唔到囉

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛
熱賣及精選
身為新民黨既業委會主席, 即時跪低, 宣佈撒回有關建議

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2019-8-15 02:28 PM 發表

冇本事窮閪咪又要嘈又走唔到囉
咁又係,走到ge仲洗咩怕地獄鬼國

沙田第一城管理處宣佈「撤回」
稱沒在公眾地方裝設人面識別系統

建立時間 (HKT): 0815 14:23

回覆 引用 TOP

投新民黨,抵死。

選民,您的一票,其實好有用的!

回覆 引用 TOP

大力支持 除左犯法亂港黑衣暴徒會驚之外

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freemann2006 於 2019-8-15 14:27 發表

可能係內地公司,所以咁大反應,第一城住咗好多黃屍,明白哂。
黃屍又會投新民黨嘅!

選民,您的一票,其實好有用的!
引用:
原帖由 grateful1314 於 2019-8-15 03:40 PM 發表

黃屍又會投新民黨嘅!
我話好多,冇話全部。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入回收的主題 於 2019-8-15 03:03 PM 發表

咁又係,走到ge仲洗咩怕地獄鬼國
不過如果本身經過努力同工作態度之後,個社會地位都仲係低,去到其他地方,都唔會高得去邊

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 突發有圖 於 2019-8-14 02:12 PM 發表

沙田友有福了
引入強大的人面識別系統 出入更方便 更安全
唔駛怕曱甴入黎搗亂 過年唔駛俾咁多利是
呢排社會氣氛咁差,呢個是敏感議題,無可能過到啦

回覆 引用 TOP

听讲處於初步的探討,未開始招標工,社會有不少爭議

回覆 引用 TOP

勁。

回覆 引用 TOP

我估應該減少坐頭是減夜班,日班依然有人坐大堂
面容入閘其實幾好,行埋去就開閘,唔使卡唔使密碼
不過比人後面跟入來既問題好難解決
要加感應器,一有人跟即刻保安室要有人跟進
不過面容門禁呢D高科技,淘寶早已經有,只是一千幾百貨仔,
而家八十萬就真係食水深,平平地廿萬當係方便一下住戶唔使門卡都未常不可,
但要保留日班坐堂

如覺得有道理!幫忙按一下笑面公仔,謝謝

回覆 引用 TOP

笑死,第一城,你地搵左咩人做主席同議員?

回覆 引用 TOP

班黃狗乞兒仲唔去圍第一城既???班所謂既you tube專家又死晒去邊,快快出黎做抹黑搞死第一城個機價

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。