• 瀏覽: 31,030
  • 回覆: 178
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 木伽四點 於 2019-8-14 03:26 PM 發表

揸的多數系上左年齡,已經系司機伯伯
我諗係因為 時間,佢更數2間,而家d人邊會咁早起身

回覆 引用 TOP

的士牌現在應該比較不值錢吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十五九十 於 2019-8-14 03:26 PM 發表

你地好大仇口
條友先聊者賤, 又成日扮樓市磚家, 真身其實係廟街做扯皮條幫佢老婆拉客

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十五九十 於 2019-8-14 01:30 PM 發表

朋友A 2年前用150百首期買左樓,自己住,呢排個市唔到,佢專租比人返屋企住,層樓市值升左百幾萬左右。
朋友B 2年幾前結婚,屋企加埋佢老婆住5百呎 1個廁所,2公婆一間房。層樓供完,我叫佢問佢老豆加按借錢比佢買樓,佢買左的士牌590萬,宜家部的士無人租,諗住放,但放左成星期510萬 無人問,宜家好撚驚 ...
很多紅跑已𨍭揸uber

回覆 引用 TOP

扺能死架!的士狗同牌主都係仆街!一個道路仆街!一個坐在屋企蝕到仆街

回覆 引用 TOP

呢D係事實,等待吓啦升。

回覆 引用 TOP

儲錢買樓入貨

回覆 引用 TOP

而家越來越小人入行啦,後生做地盤收入除時3,4萬,DC 揾2萬到, 只適合的退休人士做,係好難找到師機。

等我退休幫你朋友買,要自己揸一更租一更牌人,先叫有得做。

就快出多六百架陰質的士,的士價真係有排跌
真係冇得炒,我睇跌到三球左右!

引用:
原帖由 十五九十 於 2019-8-14 03:19 PM 發表

佢地其實都諗住係咁  加按  原本個層 細佬供
開頭我朋友就係唔想供同埋睇樓跌,所以用左d錢買的士牌,但宜家又驚跌價所以放。
問題係佢結左婚,佢細路女友開始有說話佢聽,明明宜家層樓佢細路供緊。。 ...
佢既家事,外人幫唔到口了
跌價就,樓,的士,股票,通通都有升有跌,有風險
touchwood,佢可能買完樓就即跌架

兩年前用 150 萬可以買到咩呢?

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
引用:
原帖由 BankWest 於 2019-8-14 03:25 PM 發表

你做雞的老婆
咁重口味

引用:
原帖由 木伽四點 於 2019-8-14 03:26 PM 發表

揸的多數系上左年齡,已經系司機伯伯
其實多左好多80後揸緊你唔知姐....
租我車果個正是80後.....
我連續2星期收信,1張禁區上落,1張拒載,超速之前已收唔少
仲有衝隧道自動繳費

引用:
原帖由 captkkk 於 2019-8-14 03:56 PM 發表

兩年前用 150 萬可以買到咩呢?
青衣藍澄灣  
好似4百尾入  宜家6百左右

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2019-8-14 03:56 PM 發表

咁重口味
所以咪話有價冇市囉, 阿伯都唔屌

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]