• 瀏覽: 232,296
  • 回覆: 9
  • 追帖: 81
引用:
原帖由 前來的獅子 於 2019-8-25 12:19 PM 發表

積極啲講,睇好睇差都沒所謂,有自己睇法、立場,都是正常不過。而且,大環境下股市上落,非普通人能控制,投資,要不隨波逐浪,要不長揸求息,其它操作方法別論。
問題係,我個人不喜歡婆婆媽媽,相信好多朋友都跟我一樣!睇5仔會去到$50、$40或甚至$20都冇問題,如果對自己睇法有信心,冇貨就等,有貨係咪應該沽咗先呢?就係咁簡單,成日怨錯付終生,攪到自己怨婦咁,有何幫助?我自己點睇,我週五都在買5仔,原先 ...
大佬呀!你地用下個腦諗下啦!
馬雲十月黎香港最後cap大水,眾投行實會大合奏將個市打上高位!

A股會大升帶埋香港爆升!

再加上十月是中國國慶七十大壽,個市冇可能會大跌!

另外,國企指數會大幅飽蠃恒指,信不信由你!

熱賣及精選
引用:
原帖由 前來的獅子 於 2019-8-25 01:19 PM 發表

風雨中飲茶,陳腎煲菜乾👇
引死人

引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2019-8-26 10:31 AM 發表

見33蚊不是夢

引用:
原帖由 yy1991 於 2019-8-26 10:51 AM 發表

入左一手
fast buy 656 fosun to win big money la

引用:
原帖由 me2014 於 2019-8-26 11:52 AM 發表

我都係
this is the year of liverpool FC

引用:
原帖由 me2014 於 2019-8-26 11:55 AM 發表

夠喇!唔好煩我
fast buy 656 fosun to win big money la

引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2019-9-4 09:20 PM 發表

一千點過眼雲煙啦
林鄭再跪個意義係邊?
對局勢有咩影響?
相信冇咩人識解讀
兩星期內出緊急法,信我!

引用:
原帖由 前來的獅子 於 2019-9-19 09:36 PM 發表

咁快又嚟!上一期都要等到26號先派,咁快講下一期,都未落哂隔,唉!班管理層一陣又比人鬧㗎喇!

今次唔知會否用回購去頂一頂個脫歐問題呢? ...
388 tmr sharp rise

我啲義士兄弟姊妹今天又贏了

引用:
原帖由 猩星星 於 2019-9-24 06:47 PM 發表

多年來終於贏番一場官司了。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]