• 瀏覽: 229,451
  • 回覆: 27
  • 追帖: 81
7.1%了,似近還遠。太快出現了,離十月強X歐還有一段時間~~

Don't worry, Because we r RB!
引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2019-8-15 09:12 發表

唔入番一百幾十手小心俾人話你冇誠信
我個係紙倉來的,乜無人話你知?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-8-15 09:32 發表

暫時300點, 跌得少
無人踩人

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-8-15 09:39 發表

係味阿爺救市??
唔似丫

回覆 引用 TOP

我都可能收股

回覆 引用 TOP

56.5樓下,今次要股

引用:
原帖由 英鎊人 於 2019-8-22 18:45 發表

see $ 47 hkd
係都無妨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 猩星星 於 2019-8-22 19:13 發表

點解我計到56.6嘅
大概啫,美元對港元啲零頭位

7.5%的柒🐘,不遠了

回覆 引用 TOP

其實7~8%的柒🐘,輸極有限。星期一會排下隊

回覆 引用 TOP

🐘四條五了,好近好近

引用:
原帖由 me2014 於 2019-8-26 09:48 發表

近?
近我的預備入貨位

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-8-30 21:42 發表

聽日係香港重要啲一日
希望天佑香港
傷港淫,奸爸爹;軍服傷港,時代曱命

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]