• 瀏覽: 141,159
  • 回覆: 1,754
  • 追帖: 67
引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2019-8-4 17:36 發表

證明啲黃色野真係有毒的
呢幾年我狂踩思老闆啲野難食,去泰國叫雞佢都冇所謂
但自從六月開始佢變左成條喪屍咁
我識你係老鼠咩你咪玩啦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2019-8-4 17:36 發表

證明啲黃色野真係有毒的
呢幾年我狂踩思老闆啲野難食,去泰國叫雞佢都冇所謂
但自從六月開始佢變左成條喪屍咁
其實你條死傻仔,成日係度悔辱女會員,無事生非,把口又臭,成日出膠post,真係人唔笑狗都吠

引用:
原帖由 blastdragon 於 2019-8-4 04:47 PM 發表

同意應爭取向政府商討,解決目前困局。可惜目前沒有任何一個團體可以代表各方勢力去同政府傾。 
發展成今日嘅亂局,我認為係已經失控。
香港有今日嘅繁華和法治,係上一代數十年努力嘅成果。應該好好珍惜和守護。對破壞法治和唱衰香港既行為,我絕對不能認同。 
個人的自由唔應無限擴張至踐踏他人自由。所以行駛個人自由嘅同時亦須要遵守法律。
一個繁榮社會裡面最重要既,係可以比市民 ...
師兄講得好!
最無恥係d泛民,鄭松泰帶住黑衣人衝擊立法會對住全世界叫黑人唔好留指紋,林卓廷,巫婆,胡志偉,李柱銘,陳方安生..等都係無恥十分可惡的人。
每次去完遊行返來,都覺得呢度好自由,舒服,方便。本是同根生,希望大家一起守護這個城市。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-8-4 03:06 PM 發表

網上有片映到有黑衣人換白色衫
唔理個d係咪真街坊, 可以肯定係d示威者步行入黃大仙再破壞警署, 然後想搭地鐵走人, 咁樣俾佢地走左仲有皇法??
以為走咗等於走得甩咩?暴徒每晚屋企瞓覺隨時半夜門鐘响

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 思朗拿道 於 2019-8-4 05:41 PM 發表

其實你條死傻仔,成日係度悔辱女會員,無事生非,把口又臭,成日出膠post,真係人唔笑狗都吠
走啦思老闆,呢度已經唔係舊日嘅五仔集思會嚟。。。我走先呀

引用:
原帖由 KWBOY 於 2019-8-4 02:43 AM 發表
匯豐或被列入不可靠實體清單? 外交部:正履行相關程序

外交部今天(2日)例行記者會上,有記者提問,近日有媒體報道,匯豐銀行主動配合美國政府對華為的調查,可能被中國政府列入「不可靠實體清單」。
外交部發言人華春瑩對此表示,不可靠實體清單制度正在履行相關程序,具體情況請向主管部門了解。作為原則,中方歡迎外國企業來華投資興業,將依法保護其正當權益。同時,任何企業在華經營必須合法合規。對於違反法律法規的 ...
滙豐頻繁獲美國「免死金牌」?
係既就唔使比美國當提款機咁,㩒完又㩒啦,次次都億億聲咁罰,仲要強制加插老美商務部既人入滙豐睇住錢銀來往,今次篤晚舟,係老美既人,並非滙豐,滙豐已派人同阿爺解釋。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manhoman 於 2019-8-4 08:41 AM 發表

匯豐只係主動配合,如果華為冇做咩特別野又做咩咁驚
錯,滙豐是被動配合,滙豐入面有老尾商務部派落黎既人睇住,可以唔配合咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 猩星星 於 2019-8-4 17:56 發表

走啦思老闆,呢度已經唔係舊日嘅五仔集思會嚟。。。我走先呀
猩爺你講得啱呀, 匯豐帖已經畀某啲人搞到臭曬,臭到屎坑咁!

引用:
原帖由 思朗拿道 於 2019-8-4 07:11 PM 發表

思損神,怒傷氣,勿使悲歡極!

思老闆,勿勞氣,請您食碗紅沙👇

64.05入左2000股,唸住等業積,點知入完就開始跌,無啦啦又黎加關稅、唉,,so9sad

人生在世~旅行至上~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前來的獅子 於 2019-8-4 20:12 發表

思損神,怒傷氣,勿使悲歡極!

思老闆,勿勞氣,請您食碗紅沙👇

都係老師知我心意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 思朗拿道 於 2019-8-4 07:11 PM 發表

因為有人變左喪屍

回覆 引用 TOP

業績不會有驚喜,脫歐還淨下三個月,大市也向下多,買匯豐,真係還要等下

范寧辭任行政總裁,匯豐Q2多赚15.8%,季息10美仙,收入支出增長比正6%,宣布回購10億美元!

引用:
原帖由 kidkit/\/ 於 2019-8-5 06:12 AM 發表
業績不會有驚喜,脫歐還淨下三個月,大市也向下多,買匯豐,真係還要等下
又估錯

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]