• 瀏覽: 261,455
  • 回覆: 652
  • 追帖: 13
引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-7-31 09:46 AM 發表

no.2
no1,2都係你,玩哂啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-7-31 09:51 AM 發表

我個嘜頭
你個整果柒字,最好柒柒柒,咁就會見到

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-7-31 10:13 AM 發表

2兄弟文化大革命批鬥禾
我比些意見你,又上網上線,似足你偶像689

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蕉神JJ 於 2019-7-31 12:32 PM 發表

乖乖地PM版主求下佢俾返個樣梨。。
係頭呀!跳跳果柒頭呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蕉神JJ 於 2019-7-31 12:34 PM 發表

安安
我已經睇清楚佢o既原點。。梨一定係頭像違左規。。衰衰地幫佢含應該OK
你之前俾人ban咁多,經驗豐富

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-7-31 12:40 PM 發表

開檔送個 揮春祝賀
家又慶,人又慶,香港又慶,你攞境呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 w118 於 2019-7-31 01:42 PM 發表

十常志指中國淋奠帝時期(168年-189年在位)操弄政權的十文哥,常遇千,希志等十二位宦官,他們因任職中常侍(黃門常侍)被後代史書稱十常志
你咁樣話佢地

咁小跳子呢?佢係咪十常屎之首

引用:
原帖由 gain168 於 2019-8-1 09:23 AM 發表

number
1038呀,gain爺

引用:
原帖由 gain168 於 2019-8-1 09:28 AM 發表

..... 我突然間覺得, 平時好正經, 所以今日會唔正經~~~  
你有乜咁吾正經

引用:
原帖由 gain168 於 2019-8-1 09:32 AM 發表

未諗到~~~
咁new下跳神菊花算啦
@買大陸股等跳樓

引用:
原帖由 gain168 於 2019-8-1 09:38 AM 發表

你唔好咁....唔好成日tag佢~~~ @買大陸股等跳樓
跳神需要曝光率,否則怎成為第一燈神
@買大陸股等跳樓

《盈警響號》安樂工程 (01977.HK) 預警上半年純利大減50%

http://www.aastocks.com/tc/stocks/analysis/stock-aafn-content/01977/NOW.955326/all

回覆 引用 TOP

新股上市發盈警,跳跳你女神乜玩法
@買大陸股等跳樓

報道指匯豐恆生停造「龍床盤」菁雋樓花按揭

本地傳媒報道,佳源國際(02768.HK)  -0.040 (-1.176%)   沽空 $1.42百萬; 比率 25.096%   及陞域集團旗下屯門「龍床盤」菁雋,匯豐及恆生(00011.HK)  -3.400 (-1.819%)   沽空 $8.57千萬; 比率 39.463%   停造樓花按揭,東亞(00023.HK)  -0.450 (-1.982%)    沽空 $1.52百萬; 比率 15.920%   則仍接受菁雋即供按揭計劃之申請。報道引述業內人士指,銀行提供之樓花按揭定一向有既定額度,而是次僅得匯恆及東亞三間銀行承造菁雋樓花按揭,故較易爆滿。(vi/a)(報價延遲最少十五分鐘。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-8-1 01:28 PM 發表

長建瓜咗
俾你害死,俾番d錢我

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]