• 瀏覽: 4,469
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
唔信自己睇吓!
到底又乜事呀?

+;![].我迷失在.* 這場﹍×°愛情遊戲°°°×.﹏
熱賣及精選
跟美股炒上落啫,黎黎去去都仲係個幾十點

引用:
原帖由 藍媚月 於 2019-7-24 01:51 AM 發表

唔信自己睇吓!
到底又乜事呀?
好似話特特要減息拉高個股市麻

US top guys coming to China for trade talk...coming monday

引用:
原帖由 wer1668742 於 2019-7-24 01:54 AM 發表

跟美股炒上落啫,黎黎去去都仲係個幾十點
其實我唔明點解港股要跟美股
港共班膠官日日都遣責美國係外國勢力
粗暴干涉中港事務
又話美國俾錢年輕人返送中
咁恒指仲跟美股升跌?

引用:
原帖由 依伊NG 於 2019-7-24 01:55 AM 發表

好似話特特要減息拉高個股市麻
仲未瞓?返夜呀?

引用:
原帖由 藍媚月 於 2019-7-24 02:00 AM 發表

粗暴干涉中港事務
咁恒指仲跟美股升跌?
the valuation of 700, 1299 (heavyweights of HSI) are crazy high....they need to go even crazier HIGHER for HSI to move, who like to own them?

引用:
原帖由 bigboy2 於 2019-7-24 01:59 AM 發表

US top guys coming to China for trade talk...coming monday
又嚟呢啲吹水那渣招😡

引用:
原帖由 bigboy2 於 2019-7-24 02:03 AM 發表

the valuation of 700, 1299 (heavyweights of HSI) are crazy high....they need to go even crazier HIGHER for HSI to move, who like to own them?
係!
根本貴到唔合理!
尤其700,根本係垃圾企業!

引用:
原帖由 藍媚月 於 2019-7-24 02:01 AM 發表

仲未瞓?返夜呀?
係呀!發緊燒都要返工😭😭

引用:
原帖由 藍媚月 於 2019-7-24 02:03 AM 發表

又嚟呢啲吹水那渣招😡
i think it real.
GTG

引用:
原帖由 依伊NG 於 2019-7-24 02:05 AM 發表

係呀!發緊燒都要返工😭😭
做乜唔放症假?

引用:
原帖由 bigboy2 於 2019-7-24 02:06 AM 發表

i think it real.
GTG
真就係真㗎嘞
但大家一早俾呢啲消息玩透啦
唔值得再俾佢哋玩多次

咁簡單都要問 係咪識玩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍媚月 於 2019-7-24 02:00 AM 發表

粗暴干涉中港事務
咁恒指仲跟美股升跌?
美國跟住恒指升,唔好搞錯

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]