2am,夜期垂直90° 雷霆萬鈞狂猛大爆升,乜事?

2am,夜期垂直90° 雷霆萬鈞狂猛大爆升,乜事? E-mail 此主題給朋友

唔信自己睇吓!
到底又乜事呀?

+;![].我迷失在.* 這場﹍×°愛情遊戲°°°×.﹏
熱賣及精選
跟美股炒上落啫,黎黎去去都仲係個幾十點

引用:
原帖由 藍媚月 於 2019-7-24 01:51 AM 發表

唔信自己睇吓!
到底又乜事呀?
好似話特特要減息拉高個股市麻

US top guys coming to China for trade talk...coming monday

引用:
原帖由 wer1668742 於 2019-7-24 01:54 AM 發表

跟美股炒上落啫,黎黎去去都仲係個幾十點
其實我唔明點解港股要跟美股
港共班膠官日日都遣責美國係外國勢力
粗暴干涉中港事務
又話美國俾錢年輕人返送中
咁恒指仲跟美股升跌?

引用:
原帖由 依伊NG 於 2019-7-24 01:55 AM 發表

好似話特特要減息拉高個股市麻
仲未瞓?返夜呀?

引用:
原帖由 藍媚月 於 2019-7-24 02:00 AM 發表

粗暴干涉中港事務
咁恒指仲跟美股升跌?
the valuation of 700, 1299 (heavyweights of HSI) are crazy high....they need to go even crazier HIGHER for HSI to move, who like to own them?

引用:
原帖由 bigboy2 於 2019-7-24 01:59 AM 發表

US top guys coming to China for trade talk...coming monday
又嚟呢啲吹水那渣招😡

引用:
原帖由 bigboy2 於 2019-7-24 02:03 AM 發表

the valuation of 700, 1299 (heavyweights of HSI) are crazy high....they need to go even crazier HIGHER for HSI to move, who like to own them?
係!
根本貴到唔合理!
尤其700,根本係垃圾企業!

引用:
原帖由 藍媚月 於 2019-7-24 02:01 AM 發表

仲未瞓?返夜呀?
係呀!發緊燒都要返工😭😭

引用:
原帖由 藍媚月 於 2019-7-24 02:03 AM 發表

又嚟呢啲吹水那渣招😡
i think it real.
GTG

引用:
原帖由 依伊NG 於 2019-7-24 02:05 AM 發表

係呀!發緊燒都要返工😭😭
做乜唔放症假?

引用:
原帖由 bigboy2 於 2019-7-24 02:06 AM 發表

i think it real.
GTG
真就係真㗎嘞
但大家一早俾呢啲消息玩透啦
唔值得再俾佢哋玩多次

咁簡單都要問 係咪識玩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍媚月 於 2019-7-24 02:00 AM 發表

粗暴干涉中港事務
咁恒指仲跟美股升跌?
美國跟住恒指升,唔好搞錯

回覆 引用 TOP

23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。