• 瀏覽: 202,882
  • 回覆: 13
  • 追帖: 147
引用:
原帖由 Sevbon 於 2019-7-22 09:22 AM 發表

個區議員個邊黑衣人 先撩者賤啦。 係咁問候人地 娘親。。。。仲唔俾人打獲金咩。。
一早就周街打人,只是tvb11.30才開始報少少,那些白衣人亂打人,你估無人睇到直播,香港玩完啦。。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-7-22 11:01 AM 發表

咁向警察掉玻璃樽就好正確
白衣人打一般市民

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 J99J 於 2019-7-22 03:31 PM 發表

https://www.facebook.com/groups/TaipoTaipo/permalink/10162195055610245?sfns=mo
個大肚婆係比白衣打的,睇哂片了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-7-30 11:58 AM 發表

現在唔好入正股啦⋯⋯ 第一注等27000 先
apple就出業績,小心美股呀

宵禁就玩完,不論影響大小股市也會趴著落....

回覆 引用 TOP

10點林鄭出埸

回覆 引用 TOP

講咁耐跌咁耐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-5 05:08 PM 發表

已經變質⋯兩邊⋯都唔知想玩乜
我唔支持政府,不過我估社會有-半支持黄-半支持藍,應該有排攪。。。。。

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-5 05:17 PM 發表

兩邊都有錯果下先難攪⋯⋯兩邊博緊拳等計點數贏
無得赢,仇恨太重,我朋友群分開哂,好采黄色係好多我才影響不大,不過我不會阻止人藍黄。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛拼財會贏 於 2019-8-5 05:31 PM 發表

唔支持暴力, 兩邊都一樣, 其實第二日拉左幾個白衣, 自己去搵新聞, 唔好淨係睇自己鍾意果d,
另外捉懷疑非法集結係直接衝擊警察, 俾你想捉邊d先?
捉咩呀,夜晚3.30電視也直播入面揸哂棍, 500人-個也不捉,太黑喑了,元朗單野討論來都哂氣...

-睇今日又好多區爆發就知仇恨好大,生死戰了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大王來巡山 於 2019-8-5 07:18 PM 發表

蠱惑的槍

US President Donald Trump 's trade war with China is backfiring and impacting the US economy , according to his former chief economic adviser .
高盛那個嗎,高級財演來的....

引用:
原帖由 大王來巡山 於 2019-8-5 07:26 PM 發表

Gary Cohn
佢D廢話無用的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 u_77543 於 2019-8-5 08:59 PM 發表

無警察狀態下,會什麼樣!你們一有不同意見就打人,你吾知,定扮吾知,我大把片,你班暴徒收錢,都有片。你吾知中國大陸現在有幾好,如果你上到去看既話。😡😡😡
仲有元郎件事你們一知半解,黑衣人有老黑在內,白衣人知道,黑衣人入內攪事,元朗區識吾少人,知道班暴徒想插旗。
吾講,始終金融版🤐🤐🤐 ...
你作故仔行遠D....

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]