燈神俱樂部 (90) 南風已到

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-2 10:48 PM 發表

今月見26000點睇?
我估似5月跌足一個月
用2000波計 都要去25樓

__病__到__就__死__得__
熱賣及精選
引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-2 10:54 PM 發表

數係咁計⋯⋯⋯但我睇有另一走法⋯⋯
9哥你覺得點行?
跌到無心機 唯有努力做好3跑報價

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-2 10:54 PM 發表

數係咁計⋯⋯⋯但我睇有另一走法⋯⋯
9哥好多股跌到好殘例如小米

引用:
原帖由 fai100125 於 2019-8-2 11:35 PM 發表

你啲股走左未
未呀

引用:
原帖由 fai100125 於 2019-8-2 11:46 PM 發表

Me too 又唔知蟹幾耐,
次次都業績期玩野 5月又係 8月又係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-5 12:45 PM 發表

今月有機會好接近⋯⋯
無喇無喇

回覆 引用 TOP

會唔會宵禁

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-5 04:29 PM 發表

聽日點睇? 4日 2000點了
9哥 仲有個裂口未補

新城市成個死城咁 全部黑衫人

引用:
原帖由 愛拼財會贏 於 2019-8-5 04:40 PM 發表

禾輋警署攻防戰, 睇黎警署就淪陷
頭先先有個客同我講 佢住禾輋 都唔知返唔返到去

引用:
原帖由 愛拼財會贏 於 2019-8-5 04:51 PM 發表

去遠d落車
我有少少傾向政府了
示威嗰班人 打住爭取佢地想要嘅野𣄃號
大肆破壞 將暴力合理化
同元朗班人有分別嗎
返工時見地盤工人一個一個咁裝返啲圍欄

今晚應該會將暴力推到上極點
大家唔好出街 小心啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ch102490 於 2019-8-5 04:57 PM 發表

好老實講,示威者得返今次機會
我指19年。如果佢地退左,可能就冇下次
呢條法例一定係唔好 唔可以比佢過
但後續嘅行動 over了

引用:
原帖由 愛拼財會贏 於 2019-8-5 04:59 PM 發表

一早都唔支持暴力衝擊, 元朗班人搞到更加差, 暴力之都已成
認同

回覆 引用 TOP

要9哥呢啲咁有智慧嘅人先可以勝任特首

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。