• 瀏覽: 204,171
  • 回覆: 83
  • 追帖: 146
引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-5 10:45 AM 發表

真係攪唔掂⋯⋯ 記者會又係廢
了無新意,果然跟中國政策,拖

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 朝夕之間 於 2019-8-5 10:43 PM 發表

諗咁大班學生收錢做野既,咁係我見過最口密既組織。🙈
星星之火可以燎原,原意只係想挑撥離間,卻中間發生種種既事演變大眾反枱
一開始既X民已完已經好內冇乜現過....因為事態已發展到佢地控制唔黎,或者係超出預期....

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 朝夕之間 於 2019-8-5 11:05 PM 發表

咁即係喺呢班人心中對政府有怨氣,經過逃犯條例一野激發出來。
雖然我唔太知今時今日班後生諗緊乜,不過我估班高官對現狀更無知,只係識譴責暴力同支持警方執法有乜用。
我唔想見到香港喺呢個年齡層有大批都因為咁留有案底,咁日後搵食有問題又係另一個社會問題。 ...
5大訴求...有D係痴線低B冇理頭.....但正正係反映對政府既不支持與信任
不支持與信任又唔係一下子形成....你睇D記招...就知出事...唔係熄火係去撥火.....
今早記招講既香港未來....政府係有份將之放入賭枱對賭......
但X民首先將之作為賭注亦要付上責任.......

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

夜期又升番 @9airwave 又話跌20000既幾時put得....

識睇吾代表睇得眀

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-5 11:23 PM 發表

20000? 今晚夜期收25800 左右 希望⋯⋯⋯
即係低過25800聽日又玩完?

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2019-8-6 12:06 AM 發表

其實佢地想政府聽佢地講乜野?
我其實好驚政府真係聽佢地講, 一班只會破壞的人, 用破壞來威脅他人的人, 佢地話事, 比中共管理更危險
佢地試過和平方式唔得,就用暴力手段....

識睇吾代表睇得眀
一星期穿哂日保底,週保底,月底都穿穿地...仲有冇得淡

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-6 08:06 AM 發表

星期二⋯⋯玉石俱焚
穿哂位......完全接唔到....又要等下一個十年

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 benben999 於 2019-8-6 08:15 AM 發表

大戶真係好犀利
不過我係唔會走既, 佢有本事就跌到0啦, 哈
你又要更新個圖

識睇吾代表睇得眀

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-6 08:17 AM 發表

睇大戶放唔放生⋯⋯⋯
mh 27685 保底 24579
彈出針: 50%26132....40%25821.....30%25511
九月水銀瀉地......

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 benben999 於 2019-8-6 08:21 AM 發表

好似係美國收左市先跌? ADR 跌 3xx 咋
美國列中國操縱國...肚瀉

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 9airwave 於 2019-8-6 08:25 AM 發表

就睇今日⋯⋯⋯24585 ⋯⋯之後真係如有有彈 睇26000 啦⋯⋯⋯
雖然做淡見反彈唔開心...不過有咁大波幅就算啦

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 benben999 於 2019-8-6 08:55 AM 發表

而家24300啦.......

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2019-8-6 08:44 AM 發表

尋晚見到新聞入面, 有個暴徒歇斯底里, 問香港政府要佢地做D乜野, 才肯聽佢地講, 俾我好深既體會, 原來佢地真係覺得自己好正確的

我既想法就係, 就算你覺得你的目標幾正確, 你都不可以用不正確的手段去達成, 哪怕你的對手是中共, 哪怕你以為是人家迫你的, 不對就是不對, 沒有可以原諒的, 俾你用不正確的手段奪權了, 為了壓制另一堆反對你的人, 只會係另一個獨裁 ...
身邊既人都認同既野...就唔會當獨裁...

識睇吾代表睇得眀

引用:
原帖由 一個普普通人 於 2019-8-6 09:02 AM 發表

美期一早跌4-500...
通叔....請你指點迷津

識睇吾代表睇得眀
提示:支持鍵盤翻頁左 右