燈神俱樂部 (90) 南風已到

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-7-21 02:06 PM 發表

經過半個沉悶既7月⋯業績期又好遠下月中先有平安騰信⋯⋯呢下個半月等大戶做多一下背馳假突破,南風就會到,月尾美國就議息,炒減息散水味道濃⋯⋯加上本港政治因素無可能短期解決⋯每星期日遊行銅鑼灣就會靜過鬼⋯⋯呢單野⋯起碼玩到11月尾立法會選舉⋯⋯中美貿易又無可能會解決⋯只會有更差既結果⋯⋯

睇好既:7月中做左左個島⋯⋯ 呢個島真真正正既人工島⋯⋯既做左咁耐就等佢起多一層樓⋯⋯目標下降到28900左右⋯ ...
頗有味道

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 9airwave 於 2019-7-22 12:38 AM 發表

今晚宵禁,聽日跌1000
今鋪差佬真係出哂事,我都覺得要宵禁啦⋯⋯真係會出事⋯

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 benben999 於 2019-7-22 12:44 AM 發表

而家真係唔知邊個係鬼, 老老實實, 正經香港人, 就一定唔會走出街搞呢D既, 問題係收左錢係邊個俾
著黑衫固然係本來果D, 著白衫, 都不一定是佢地相反 ...
自古打仗,時代唔同,武器戰法都會唔同,但背後既謀略脆計都會不離甚遠。今鋪元朗單野,差佬已經一步地位都唔會有⋯⋯

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-7-22 12:59 AM 發表

做得太明顯,只會俾市民睇得更清楚
呢壇野真係諗唔明...局中有局....
差佬冇理由呢個時候仲搞到咁....又走個何生兇出黎.....

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 benben999 於 2019-7-22 01:08 AM 發表

而家香港人, 真係好熱衷政治, 覺得政治贏出比任何野更重要, 贏唔到就算玉石俱焚都唔緊要.... 我覺得呢個完全係本末倒置, 政治本來就係為左 win win 而出現既, 而家變成大家死硬頸為啖氣的藉口.... 你唔答應我既要求, 我窮我一生都要令你屈服 ...
香港都有政治....呢樣野沉淪左好內,回歸左之後...出街有幾多個係知政治....

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-7-22 10:57 AM 發表

我打算買件七彩衫 以示中立
兩邊都唔幫比人打得仲金反政府要你歸邊,元朗黑幫見人就打....死多兩錢話你聽

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-7-22 03:26 PM 發表

穿左28400 大家執生
呢劑麻煩,記者會開幾內,跌咁內.....香港玩完....

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-7-22 03:55 PM 發表

場大龍鳳差下半場, 今晚用過千警力圍村
社會已經流言四起,就玩完.......
你睇記者會答問環節,政府已入窮地.....

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2019-7-22 04:04 PM 發表

今日係咪破左上升軌
3日唔補回,就先叫係
用李國慶口吻,而家現黃燈信號,係觀望態度一穿紅線279XX,建議大家要走貨先

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2019-7-22 04:07 PM 發表

我猜猜.......可能岩岩到林鄭宣佈下台, 乜野都正常番... 如果係咁, 中共應該好快會搵泛民講數
你睇林鄭今日個頭就知出哂事我而家係講風涼話,元朗單野抵比人屌

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chantony 於 2019-7-22 04:06 PM 發表

全走熊 入左小小遠牛
你冇睇ben 哥張圖?短線下插

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 chantony 於 2019-7-22 04:15 PM 發表

因為我覺得會彈番上去 今個月應該收285左右 下個月先插落去 不過遠牛走到既
22000牛一定安全

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 benben999 於 2019-7-22 04:27 PM 發表

你小心俾發行商搵笨
買得牛熊都避免唔到

識睇吾代表睇得眀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-7-22 04:42 PM 發表

我都覺得奇怪 第一次 係咪今晚又有大獲野
荔枝角都關事咩?全港暴動?

識睇吾代表睇得眀
引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-7-22 04:48 PM 發表

無 叫我地早點返屋企 公司都有唔少人住屯天元
全港早收工

識睇吾代表睇得眀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。