燈神俱樂部 (90) 南風已到

引用:
原帖由 benben999 於 2019-7-22 11:32 AM 發表

錢俾唔夠, 大佬冇你咁好氣慢慢搵邊個係黃C.... 其實我估佢地都已經達到佢地既目標, 就係嚇到大家唔入貨, 香港就黎林啦, 大家都冇心情入貨
佢係嚇到我唔敢入元朗

熱賣及精選
引用:
原帖由 股海迷燈 於 2019-7-22 11:29 AM 發表

香討上呢個post算持平。時事及吹水台簡直不堪入目
大家都比9哥感染左 EQ高

__病__到__就__死__得__
引用:
原帖由 chantony 於 2019-7-22 11:33 AM 發表

佢係嚇到我唔敢入元朗
我好鐘意入元朗食燒賣同阿萊嘜嘜 仲有彩

我有比人派豬

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-7-22 11:29 AM 發表

今次的確奇怪,見人就打唔怕得罪所有人
應該係有臨記做多左喇,
佢地唔知道立場live晒成個過程,
而家呢個年代個個都可以係屋企睇直播,
唔似以前可以大事化小小事化無

賭海無涯,回頭是岸
引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-7-22 11:32 AM 發表

圍村人真係好惡架
呢盤棋我開始諗到點捉, 一係呢班圍村呢鋪俾人冼⋯⋯ 林鄭為左贏返會出手捉曬佢地

引用:
原帖由 chantony 於 2019-7-22 11:33 AM 發表

佢係嚇到我唔敢入元朗
我睇未來陸續有來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9airwave 於 2019-7-22 11:37 AM 發表

呢盤棋我開始諗到點捉, 一係呢班圍村呢鋪俾人冼⋯⋯ 林鄭為左贏返會出手捉曬佢地
但係首先要佢地真係圍村既人先得

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-7-22 11:36 AM 發表

我有比人派豬
我日日都俾人GG 架啦, 我睇你, 一定係兩邊都唔支持, 所以俾人GG

版主唔知點解刪我帖
政治既野好黑暗呀, 唔係爭取到就贏, 爭取到一樣, 只會再有另一樣, 直到人都死晒, 才會完結

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2019-7-22 11:38 AM 發表

下任一哥係鄧生

賭海無涯,回頭是岸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 geneVII 於 2019-7-22 11:36 AM 發表

應該係有臨記做多左喇,
佢地唔知道立場live晒成個過程,
而家呢個年代個個都可以係屋企睇直播,
唔似以前可以大事化小小事化無
打架時係睇唔到咁清楚⋯⋯ 因為知道隨時要散水

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-7-22 11:34 AM 發表

大家都比9哥感染左 EQ高
花花溝左倒米未

引用:
原帖由 benben999 於 2019-7-22 11:38 AM 發表

呢樣琴晚都影曬, 村口拿曬武器

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovecullen 於 2019-7-22 11:40 AM 發表

花花溝左倒米未
你講我先留意 今日成朝開住新聞台
我之前set 左8.91 未入到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫靈花 於 2019-7-22 10:57 AM 發表

我打算買件七彩衫 以示中立
花花........穿泳衣會安全D

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。