向松祚:中共金融完了!講出大陸金融爆破高危
https://www.youtube.com/watch?v=cukSNUce_Yo進入香討影片區



引用 TOP

被引用(22)
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
40年前已經咁講,無渦,仲上到世界第二大國。希望賣國賊繼續唱衰大陸,咁好快會超越美國。.


引用 TOP

很老的視頻了,三年前的視頻,過時了
沒什麼意思

謹防這個大陸人diuadm9, 此人專門搗亂香討

[ 本帖最後由 後不見來者 於 2019-7-21 01:32 PM 編輯 ]



附件

QQ图片20190703201853.png(62.56 KB)

2019-7-21 11:52 AM

QQ图片20190703201853.png

引用 被引用(1) TOP

都on鳩, 美國就玩撚完,大陸衰極都有金可以去熔,你吹咩?


引用 被引用(1) TOP

60分鐘時事雜誌話 你主子美國經濟已經接近死亡添呀


引用 TOP

同埋如果你唔係黃屍唔會咁激動


引用 TOP

如果係真,咁香港都跟住摺得啦﹗


引用 TOP

個個都以為自己係神!可惜9成9都只係神經而已!


引用 TOP

1) 中國金融完了
2) 美國國債爆破
3) 冰島破產了
4) 希臘債務危機
歷史告訴我哋, 一個國家係唔會因為財務原因而冧,too big to fail



引用 TOP

可持續性玩完,大約仲可以持續多一百幾十年


引用 TOP

連內地人都敢言!我們思考一下吧!


引用 TOP

爆左啦!跌一半嘛!大陸個股市!!


引用 TOP

who the fuxk is this guy? talking nuisance


引用 TOP

估計歐、美用全融戰就可…………


引用 TOP

伸延閱讀
 23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。