向松祚:中共金融完了!

向松祚:中共金融完了! E-mail 此主題給朋友

向松祚:中共金融完了!講出大陸金融爆破高危
https://www.youtube.com/watch?v=cukSNUce_Yo進入香討影片區

熱賣及精選
引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2019-7-21 11:53 AM 發表

都on鳩, 美國就玩撚完,大陸衰極都有金可以去熔,你吹咩?
真係?有冇數據大陸黃金儲備有幾多噸呀?

引用:
原帖由 後不見來者 於 2019-7-21 11:51 AM 發表

很老的視頻了,一年前的視頻,過時了
沒什麼意思
謹防這個大陸人diuadm9, 此人專門搗亂香討
2019年嘅演講嚟喎

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2019-7-21 11:58 AM 發表

挑! 洗撚話你知呀!你都冇腦
哦,我搵到呀
數據顯示,5月黃金儲備規模連續第六個月增加。 中國央行5月末黃金儲備798.25億美元(6,161萬盎司),4月末為783.49億美元(6,110萬盎司),約1735噸
美國政府持有 8,133 噸黃金,約佔美國外匯存底的 70%,是全球最大的黃金持有者。

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2019-7-21 12:23 PM 發表

德國,同其他國家嗰啲都計係裡面 ,人哋要攞返都唔比更係要報大啦!
你講咩呀?幾時有計埋其他國家存放呀?

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2019-7-21 01:02 PM 發表

用下腦啦柒頭,呢的數據會話比你同我知係真實數字咩 ?返去大陸走一轉睇下啦! 如果你有回鄉卡的話唔阻你哋打j 繼續去衝啦! 黃屍仔 ,今日記住笠對絲襪係頭先好去衝呀! 同埋最好去 搵條繩綁住對腳先出去行,唔好比人識别到步姿喎,有咩事記住除晒的狗罩,系黃媒鏡頭呼天搶地好似死全家咁 ,到時過呆灣擁抱自己先有番個證明 ,對絲襪記得洗返乾淨還返比你呀媽? 去咗呆灣真係唔好再搵比老實老母接濟呀! 好 ...
已檢舉,完全沒有知識,只識潑婦罵街去咒罵別人,網評員質素真係太差啦

引用:
原帖由 後不見來者 於 2019-7-21 01:02 PM 發表

老視頻了,很早就看過了,沒什麼意思
看後有甚麼意見?該學者完全亂講定有根據?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2019-7-21 01:27 PM 發表

我都冇潑婦罵街,可能我講啱咗觸動到你神經啫,你諗多咗喇!
哦,咁唔算潑婦罵街?你睇下你自己寫咩:
**用下腦啦柒頭”
**“如果你有回鄉卡的話唔阻你哋打j 繼續去衝啦! 黃屍仔 ,今日記住笠對絲襪係頭先好去衝呀”
**有咩事記住除晒的狗罩”
**系黃媒鏡頭呼天搶地好似死全家咁 ”
**對絲襪記得洗返乾淨還返比你呀媽? 去咗呆灣真係唔好再搵比老實老母接濟呀”
** 好好上路喇! 送首祝福歌比你,sing hallelujah to yellow ”

向松祚,湖北省秭歸縣周坪鄉人,中國人民大學教授、中國人民大學國際貨幣研究所理事兼副所長、約翰霍普金斯大學應用經濟研究所高級研究員、中國經濟學家。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-7-23 12:57 PM 發表

講危?講左老霉先啦😃😃
又係喎, 咁拎D數字出嚟比一比老美點樣樣危:
美國內外債: 約22萬億美元, 其中有約4.1萬億外國持有(如中國, 日本等)
中國內債: 約33萬億美元, 外債:3.5萬億美元(不包括港澳台所借外債估約1.5萬億美元或更高)
https://tw.news.yahoo.com/%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E5%A4%A7%E9%87%8F%E8%88%89%E5%82%B5%E6%88%90%E7%99%AE-%E7%BE%8E%E5%85%83%E5%A4%96%E5%82%B5%E8%A1%9D%E5%88%B03-5%E5%85%86-%E6%98%AF%E4%BA%BA%E6%B0%91%E5%B9%A3%E5%A4%A7%E8%B2%B6%E5%89%8D%E5%85%86-000947059.html

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-7-23 01:54 PM 發表

有無啲中肯媒體的數據?呆灣😂😂
佢引述大和資本統計喎

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。