[地產新聞轉載] 【呎價萬一蚊】朗濤逼爆500人排隊睇示位 鄧同學:價錢幾平吖嘛

引用:
原帖由 waichaiso 於 2019-7-20 12:59 PM 發表

全部都係低質望樓景單位,比較好D只有6座A,但都是比較遠一些的望樓景。
一輪大龍鳳,演員排隊party, 得個5百幾票,即約30個實客,收得檔。

熱賣及精選
引用:
原帖由 plover 於 2019-7-21 08:00 AM 發表

一輪大龍鳳,演員排隊party, 得個5百幾票,即約30個實客,收得檔。
總之所有買樓嘅人係假。成交都係假!

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2019-7-21 09:56 AM 發表

總之所有買樓嘅人係假。成交都係假!
一,二手正正成交低落,一Q清已成绝嚮。莫講5百幾票,5千票都未清得晒la. 定存就2厘幾,收租港新樓就1淨回報。

回覆 引用 TOP

毒果link收皮啦

回覆 引用 TOP

山卡啦地方

回覆 引用 TOP

ching,我見你睇淡左好耐,如果你剛睇淡時就買樓,應該都快供完
引用:
原帖由 plover 於 2019-7-21 08:00 AM 發表

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-21 11:25 AM 發表

ching,我見你睇淡左好耐,如果你剛睇淡時就買樓,應該都快供完
2009年開始淡到現在。10年呀。真的不易

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-21 11:25 AM 發表

AA, 有好多地方收5, 6厘租金,香港人唔好咁井底。

引用:

垃圾廢淡又出現了。你幾時可以上返車?

引用:
原帖由 mahofai09 於 2019-7-21 01:48 PM 發表

唔夠人講就話人係AA

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mahofai09 於 2019-7-21 01:48 PM 發表

對唔住AA, 知你冇客辛苦啦,天氣熱飲涼荼冇咁燥ga. 港樓?起碼4厘回報先la. 宜家比1厘業主已經可以住新楼,攤6星會所la!

引用:
原帖由 plover 於 2019-7-21 01:42 PM 發表

AA, 有好多地方收5, 6厘租金,香港人唔好咁井底。
升跌都贏,失敬失敬

回覆 引用 TOP

引用:

玩還玩,我唔凖你玩死佢。八年前如果唔係因為佢,我諗我而家應該係discuss 估神

引用:
原帖由 plover 於 2019-7-21 02:01 PM 發表

對唔住AA, 知你冇客辛苦啦,天氣熱飲涼荼冇咁燥ga. 港樓?起碼4厘回報先la. 宜家比1厘業主已經可以住新楼,攤6星會所la!
你八年前如果聽人講,使乜搞到得七八厘回報仲要晒命?

引用:
原帖由 tung1925 於 2019-7-21 02:24 PM 發表

玩還玩,我唔凖你玩死佢。八年前如果唔係因為佢,我諗我而家應該係discuss 估神
Hahahahaa

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。