[新盤] 新地馬鞍山鉅作【雲海】海景2房睇樓後感

引用:
原帖由 chankidd5 於 2019-7-18 10:13 PM 發表

屋園內有好多漏水位
新鴻基樓都漏水

熱賣及精選
引用:
原帖由 sictakho 於 2019-7-19 09:13 AM 發表

新鴻基樓都漏水
可能佢講緊嘅水係財

回覆 引用 TOP

竹想問呢個觀塘左幾盤推左幾耐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 芒爺奶西 於 2019-7-18 10:03 PM 發表

唔知喎  地產話唔洗
馬屯線,馬鞍山到屯門

回覆 引用 TOP

屯馬缐一出 AA 即做野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Beyond2014 於 2019-7-19 08:28 AM 發表

買xxx d樓,表面就覺得好高質素,入完伙你就知大鑊,旗下管理公司永遠話唔夠$洗,會不斷叫你夾$做d無無謂謂工程,每住多十年又話要大維修,講緊係六位數字果d, 但又冇得換管理公司,祝你好運。 ...
呢段野真
我朋友嘅十年樓, 就係甘情況

回覆 引用 TOP

過海喺紅磡轉一程車姐 不知幾方便

回覆 引用 TOP

要係大圍轉車就掙緊啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬黃色筍盤 於 2019-7-19 12:24 AM 發表

成2萬3蚊尺,個景梗係令
二皮幾尺一定靚咩,啟徳夠三皮尺無景架

咪係! 成萬蚊買部iphone可能唔及幾千蚊一部華為

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 12728915 於 2019-7-19 01:25 PM 發表

二皮幾尺一定靚咩,啟徳夠三皮尺無景架
咁要睇番邊個位置啦,交通都係問題,烏溪沙好多人一聽仲覺得好山卡啦,啟德係真市區

引用:
原帖由 寒冬黃色筍盤 於 2019-7-19 16:21 發表

咁要睇番邊個位置啦,交通都係問題,烏溪沙好多人一聽仲覺得好山卡啦,啟德係真市區
好多人一聽到烏溪沙以為係露營地方.. 什至其實都未去過就話好偏僻
不過講到尾都係講自己既生活圈姐,啟德係真市區對我黎講都冇用,我根本很少去果邊...

愛過 恨過 哭過 也笑過... ''

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炒樓大贏家 於 2019-7-19 04:32 PM 發表

個景好吾吉利!
又唔係新娘潭,點唔吉利法

唔使做去住就好

Antz

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。