• 瀏覽: 619,578
  • 回覆: 7,570
  • 追帖: 317
引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-27 08:31 AM 發表

佢應該對全港警察道歉

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Delete

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-27 08:33 AM 發表

点样可以放youtube出来,我想放首喜帖街同大家分享
我試左可以,係youtube 㩒分享,複製連結,係香討出post 貼上

我都想分享呢段片

《忘記我自己》菊梓喬 【香港。受傷】
https://www.youtube.com/watch?v=Kwm5g00aCPI

Deleted

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 有本事 於 2019-7-27 11:13 AM 發表
我都想分享呢段片

《忘記我自己》菊梓喬 【香港。受傷】
https://www.youtube.com/watch?v=Kwm5g00aCPI
到今日仲问有咩错,小弟只能说白痴真可怕!
暴力就系錯,大错突错

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-27 11:59 發表

到今日仲问有咩错,小弟只能说白痴真可怕!
暴力就系錯,大错突错
醫生真係講得好啱,人蠢真係冇藥醫

日日都happy....

回覆 引用 TOP

一個極端只会產生另一個極端
一個暴力只会衍生另一個暴力

西铁事件跟本就系黑帮火拼,黑衣帮走入白衣帮地盤楊威耀武,而白衣幇為保生活安寜,作出愚蠢行为使用暴力激退黑衣幇,被擊退既黑衣帮跟手冠冕堂皇地大声疾呼白衣帮系暴徒,但其怪地白衣幇所襲撃受伤既都系市民,而黑衣幇冇人有受伤喎,大家话得意唔得意呢事後先知原来林議员带着6×人入元朗買老婆餅並不是去倒亂,白衣幇今次真系错得很!林議员右系既買咁多老婆餅就網購啦,網購又安全又唔会產生誤会吖嘛

用藤條,樹枝就会系恐怖襲擊
用磚頭,鉄通就会系和平抗爭
香港人,越来越可愛有趣吧

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-27 12:52 PM 發表

西铁事件跟本就系黑帮火拼,黑衣帮走入白衣帮地盤楊威耀武,而白衣幇為保生活安寜,作出愚蠢行为使用暴力激退黑衣幇,被擊退既黑衣帮跟手冠冕堂皇地大声疾呼白衣帮系暴徒,但其怪地白衣幇所襲撃受伤既都系市民,而黑衣幇冇人有受伤喎,大家话得意唔得意呢事後先知原来林議员带着6×人入元朗買老婆餅並不是去倒亂,白衣幇今次真系错得很!林議员右系 ...
講得好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-27 12:52 發表

西铁事件跟本就系黑帮火拼,黑衣帮走入白衣帮地盤楊威耀武,而白衣幇為保生活安寜,作出愚蠢行为使用暴力激退黑衣幇,被擊退既黑衣帮跟手冠冕堂皇地大声疾呼白衣帮系暴徒,但其怪地白衣幇所襲撃受伤既都系市民,而黑衣幇冇人有受伤喎,大家话得意唔得意呢事後先知原来林議员带着6×人入元朗買老婆餅並不是去倒亂,白衣幇今次真系错得很!林議员右系 ...

日日都happy....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-27 12:52 PM 發表

點解你咁心水清㗎
事情都給你看透了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 27-7-2019 12:52 發表

希望今日係和平行街

回覆 引用 TOP

大家都唔中意共產黨執政,但無辦法,新彊、西藏有眼睇,你小小香港有咩能力去做,何況中國已開始強大(老美都忌憚中國先攪咁多野)如果仲係死老毛做主席個年代,我都變黑衫!我地只有選擇依付人(因自己無資格立國)咁老美定中國?揀老美果啲個腦生係屎忽度、揀中國呢?????最起碼佢唔會推我地去死(就正如老豆老母唔會整死自己個仔)但老美老英會!死老美又唔係第一次攪別國,點解有啲人硬係睇唔到,或者仇恨共產黨連思維都唔清忻!總之就算投靠阿富汗都好過中國!
再攪落去,大家準備好務農、捕魚(如果仲有魚)維生吧!
仲覺得自己係香港人,仲有優越感果一群人,邊緣化你地,將來屎都冇得食!

引用:
原帖由 dicmak 於 2019-7-27 04:50 PM 發表
大家都唔中意共產黨執政,但無辦法,新彊、西藏有眼睇,你小小香港有咩能力去做,何況中國已開始強大(老美都忌憚中國先攪咁多野)如果仲係死老毛做主席個年代,我都變黑衫!我地只有選擇依付人(因自己無資格立國)咁老美定中國?揀老美果啲個腦生係屎忽度、揀中國呢?????最起碼佢唔會推我地去死(就正如老豆老母唔會整死自己個仔)但老美老英會!死老美又唔係第一次攪別國,點解有啲人硬係睇唔到,或者仇恨共產黨連思維都唔 ...
我可以呀!系元朗小弟有2個魚埸呀

嗱!好明显黑警勾结黑衣人圍白衣人啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]