小團圓吹水區三

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-24 12:18 PM 發表

今曰太太叫我开车上班小弟堅持坐火车希望有机会可以大展身手,將3×多年所学既三腳貓功夫可以真實地用以保家衛国添可惜沒有机会!!
唔好呀醫生,班友癲𠺢,唔好試呀。
佢哋要死唔好陪佢哋玩。你見佢哋冇人性到連人家先人都攪,就知佢哋可以去到邊位啦。

熱賣及精選
引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-24 12:18 PM 發表

今曰太太叫我开车上班小弟堅持坐火车希望有机会可以大展身手,將3×多年所学既三腳貓功夫可以真實地用以保家衛国添可惜沒有机会!!
笑左
原來醫生兄都學功夫,失敬失敬
好在冇機會用到,萬一要一抽唔知幾多人喎,應該拍戲先做到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-24 12:18 發表

醫生犀利,有3×功夫👍👍👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜枯燥的樓主 於 2019-7-24 12:24 PM 發表

你幾點上班先 好似8點30金鍾站咋喎
每天830在大埔火车站等,小弟只是普通市民,没什么要求只希望靠自己一雙手找碗饱饭食有错吗?😠

原來e生要上班㗎?我以為你全職炒股,因為你超貼市架喎,尢其不停出入玩牛熊,要全職炒股先做到😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-24 12:32 PM 發表

每天830在大埔火车站等,小弟只是普通市民,没什么要求只希望靠自己一雙手找碗饱饭食有错吗?😠
我係驚醫生你一出手,就將佢哋全部震傷晒,你身為醫生,又唔可以唔醫佢哋,所以先叫醫生唔好攪佢哋呢。

引用:
原帖由 自在放下 於 2019-7-24 12:43 PM 發表

我係驚醫生你一出手,就將佢哋全部震傷晒,你身為醫生,又唔可以唔醫佢哋,所以先叫醫生唔好攪佢哋呢。
神咩,咪玩啦。
以往太太生曰小弟都会休息倍太太,但今天我選擇如常上班何解?心有多痛你明白吗?

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-24 12:32 PM 發表

我唔係話你錯 醫生 😂 想知道下邊到有阻礙

引用:
原帖由 自在放下 於 2019-7-24 12:25 PM 發表

唔好呀醫生,班友癲𠺢,唔好試呀。
佢哋要死唔好陪佢哋玩。你見佢哋冇人性到連人家先人都攪,就知佢哋可以去到邊位啦。
鼠輩所為
有膽的話已經去咗搞解放軍

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-24 12:49 PM 發表

神咩,咪玩啦。
以往太太生曰小弟都会休息倍太太,但今天我選擇如常上班何解?心有多痛你明白吗?
醫生,我相信正常香港人,個個都好心痛,點解這香港會變成咁,可以變態到這地步,現在根本沒有任何一個方案可停止這暴行。就算個政府出嚟跪在班友面前,他們都唔會滿足,係要解放軍出嚟,咁大陸先會死。最終目的佢哋都係想大陸死喺美國手上。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大雄哥愛人 於 2019-7-24 12:55 PM 發表

鼠輩所為
有膽的話已經去咗搞解放軍
佢哋遲早嘅事,佢搏老解唔會出手,事實老解應都唔會出手,中央邊緣化你香港,唔會比值口美國同英國佬入位呢。

引用:
原帖由 半夜枯燥的樓主 於 2019-7-24 12:52 PM 發表

我唔係話你錯 醫生 😂 想知道下邊到有阻礙
我知道你不是話我,只系想表达我只系想食饭

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-24 12:49 發表

神咩,咪玩啦。
明白醫生感受,我的心都好痛,香港比攪到冇日安寧😂

回覆 引用 TOP

引用:

Dr. 不要衝動,雖然那班人讨厭😡巳到極點。但要顧自身安主。😲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自在放下 於 2019-7-24 12:59 PM 發表

佢哋遲早嘅事,佢搏老解唔會出手,事實老解應都唔會出手,中央邊緣化你香港,唔會比值口美國同英國佬入位呢。
要試過先知解放軍出唔出手喎
剩係識搞人地先人祖墳冇鬼用

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。