小團圓吹水區三

support!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 今天小師姐 於 2019-7-21 11:42 PM 發表

我都好沉重,好心痛,爭取民主真係要用呢啲方法?他們係真心爭取民主,這真是為香港好。香港本是一個很美麗很好的地方,係好多代人辛苦建立返黎,任何擾亂社會秩序的行為也不應該,就算背後有多偉大的理由。 ...
依家佢地想獨立,唔排除成立臨時政府,根本挑戰中共權威,最騎呢係潑黑國徽,仲罵支那,佢地罵之前有無諗過其實罵埋佢自己?真係咁勁咪移民海外

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-22 05:11 PM 發表

谷左成日真系顶唔住要講吓野

果班民主暴徒走入元朗西铁站挑引D原居民叫人入閘打你,人地入左閘打你,你又話人地系暴徒,点点点!我不認同元朗人既做法,但系元朗人只是用番你地D方法處事庶,嘜你地好唔舒服咩

由其果個所谓議员呀帶人入元朗挑引人,死皮赖脸,不知所谓😠 ...
最賤係果位議員大人挑機完白衣人後躲去車廂度,結果普通市民做佐肉盾

引用:
原帖由 半夜枯燥的樓主 於 2019-7-26 07:08 PM 發表

唔知聽日後既香港會變成一個點樣既香港
張x宗慒性性出黎道歉,擺警方上枱,都唔知聽日點

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-7-27 05:33 PM 發表

市民右比鄺議员骑劫啦
見到佢出黎好火滾,同林卓X一樣只有破壞無建設,仲一副好公義個樣,想嘔

回覆 引用 TOP

頂佢班曱甴,攪到我搭唔到車睇醫生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自在放下 於 2019-8-5 09:55 AM 發表

玩到政府下台,老解出手,美國介入
美國憑咩介入?依家係中國香港,幾時倫到特狗阿滋阿左?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 大雄哥愛人 於 2019-8-5 06:26 PM 發表

係,我都覺有問題,點解解放軍仲未出動🤔
如果出老解,香港要付出好大代價,香港股樓一定跌到PK,所以阿爺忍住,始終我地都係佢親生仔,佢地只係為反而反,港英殖民地果時港督都唔係香港人揀架啦!只能怪D曱甴奴性太強,依家人地阿爺可以同特狗抗衡,就知中國已如日中天,仲想同阿爺玩對抗,簡直不自量力

引用:
原帖由 wanmh 於 2019-8-5 06:46 PM 發表

家下政府就算乜都無做,班暴徒都話政府仆街。政府日日開新聞發佈,吾啱聽都會話政府吾回應。
呢班人可能真係天真到以為搞死左香港,大陸就會腳軟。今時今日,好多廢青仲係以為大陸無左香港吾得。 ...
果位楊ON居接受BBC訪問時就係一副阿爺無佐香港唔得,咩香港金融地位上海取代唔到,佢自己死好了,想全民陪葬真係ON 77,可憐我隻牛今日被劏

@赤腳醫生 welcome back!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-8-14 08:48 PM 發表

恐怖份子又嚟zxyzxy咁搅法真系迫中央出手
擺明想全香港陪葬,深黃對琴晚機場事件選擇性失明

引用:
原帖由 赤腳醫生 於 2019-8-15 10:56 AM 發表

但今日發燒没有太大能量作战,唉!有廿年未病過!
总之大家都要有好心态人生先会快乐,希望在明天💪
醫生Take care!依家覺得小病是福,我都好耐無病,結果一病就半年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金之水 於 2019-8-16 08:51 AM 發表

我只想覺一單機場既野,個警察拔搶出來,都是自衛,佢完全無諗過傷個女仔,你見佢撞到女仔後,警棍由右手放去左手,完全無傷害她之意思,但就被圍打🤦‍♂️,但黃媒竟說出另一意思 ...
香港就玩完,連誠哥都登報!依家開PUT又好似太遲

引用:
原帖由 忘記記事本 於 2019-8-16 09:25 AM 發表

有無人解誠哥果句話咩意思?
我估有叫曱甴唔好再攪落去,因為香港快死,同時應該有祈求阿爺忍住手意思,因為佢地班曱甴都係俾班小人犯民妓者煽動,因為當年武殺兒子好似話被小人煽動,最終後悔,仲追封個仔!

回覆 引用 TOP

20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。