• 瀏覽: 86,936
  • 回覆: 898
  • 追帖: 26
本主題由 陳耀 於 2019-7-21 08:47 PM 關閉
引用:
原帖由 殘廁熱情的牛牛 於 2019-7-17 11:11 PM 發表

哈哈哈,原來真係好多白痴
唔好咁…純粹討論👌👌

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
繼續擺係mortgage Link就OK,冇興趣大灣區買樓,第一唔熟,第二質素成疑。

要買樓既我會考慮成都或重慶,一來平,二來鍾意川菜。HK樓要keep,租出去可在全球大部分地方過舒適生活。

引用:
原帖由 916430 於 17-7-2019 10:08 PM 發表

有辦法的話盡量在大灣區例如橫琴中山,可以講到廣東話嘅地方買一個物業,以防萬一…良心講!
唔係快趣賣晒香港物業,全投大灣區咩!襯在還可以一換一😹

唔係限購咩

回覆 引用 TOP

師兄你咁講我好驚喎

回覆 引用 TOP

買都買深圳la

若星期日真的開大片先飛第二度避一避風頭
睇直播會好傷心以為睇緊戰爭片

引用:
原帖由 icantstop 於 2019-7-17 11:16 PM 發表

唔係快趣賣晒香港物業,全投大灣區咩!襯在還可以一換一😹
施主,我一路都係講緊有多餘錢啦!講你又瞓,瞓醒你又問…

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-7-17 11:23 PM 發表

買都買深圳la
太貴

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019-7-17 11:15 PM 發表

繼續擺係mortgage Link就OK,冇興趣大灣區買樓,第一唔熟,第二質素成疑。

要買樓既我會考慮成都或重慶,一來平,二來鍾意川菜。HK樓要keep,租出去可在全球大部分地方過舒適生活。 ...
成都同埋重慶有冇資料參考下thank you,大陸我最遠都係去過廣州架咋🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 沙田粉紅的樓奴 於 2019-7-17 10:48 PM 發表

今年第一季,深圳的国民生产总值已经超越了香港。深圳增长率是差不多6-7%,香港只得0.5%。第二季度香港经应该会出现负增长。
中美貿易戰,香港負增長,反而深圳無影響,你還信大陸經濟數據嗎?

引用:
原帖由 916430 於 2019-7-17 11:24 PM 發表

太貴
同香港比仍平,而且易變現

儍仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stunt790 於 2019-7-17 11:23 PM 發表

若星期日真的開大片先飛第二度避一避風頭
睇直播會好傷心以為睇緊戰爭片
嗰日睇直播嗰班人好似喪屍咁樣發曬狂睇見都心寒😫

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]