1810小米又間接向雷轟派17億股份啦⋯⋯Yeah

引用:
原帖由 七個粗野的牛 於 2019-7-17 01:36 PM 發表

Diu 班大陸hi正仆街 隻隻都食人嗗骨 抽一手可以蝕一半垃圾股 買美股好過
隻眾安得返1/3添啊 三馬概念股

熱賣及精選
仲有50%跌

回覆 引用 TOP

小米阿爸正仆街

回覆 引用 TOP

吊佢雷軍軍,撲街老千股。當燒俾佢落地獄啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2019-7-17 01:40 PM 發表

呢幾年上親既大陸所謂一線股都仆到直一直 隻隻都係炒一浸之後永無番身。得閒就叫你供股/內部員工分股,散戶派息連存倉費都唔夠比。真係當我地班香港人係水魚,中左兩次招,以後買s&p 500算

連屌米你班友都夠膽入。。。 應該都好難發達。。。收手吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 orangep 於 2019-7-17 12:53 PM 發表

低處未見低
見五蚊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2019-7-17 12:56 PM 發表

林太太脫掉褲子 背向雷總 大力打自己屎忽一吓說:講真 我平時不准老公從後進入 雷總你就是不同 這就是同股不同權嘛....
有才

回覆 引用 TOP

無限中出提款機🏧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2019-7-17 12:23 PM 發表

唔係間接,係直接喎,嗰個基金係雷軍家屬自己受益,
跟住之後又要派,獎勵功臣

回覆 引用 TOP

呢隻垃圾股去咗我唔見咗兩萬蚊

回覆 引用 TOP

我目前輸左成二万唔知

回覆 引用 TOP

睇好,未來的apple

引用:
原帖由 七個粗野的牛 於 2019-7-17 01:38 PM 發表

以後大陸股 一股不抽當d散戶狗咁玩
其實買陸股真係叫人擔心。陸人既信用其實又一次完美示範。自己諗。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2019-7-17 01:40 PM 發表

三馬分C

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。