1810小米又間接向雷轟派17億股份啦⋯⋯Yeah

雷軍玩財技贏哂,散戶被姦完又姦。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 palive 於 2019-7-17 01:18 PM 發表

好彩無買呢隻老千股
應該咁講。。。有幾多隻唔係?

真係上市帶挈你地賺錢咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2019-7-17 12:56 PM 發表

林太太脫掉褲子 背向雷總 大力打自己屎忽一吓說:講真 我平時不准老公從後進入 雷總你就是不同 這就是同股不同權嘛....
哈哈哈呢個bar joke唔錯,等我寫低。。。下次浦老蘭用

好快會再配股集資

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環狂野的核心 於 2019-7-17 01:23 PM 發表

哈哈哈呢個bar joke唔錯,等我寫低。。。下次浦老蘭用
係作者向西村上春樹寫架 成篇故仔都好精彩

好快先派高息,引您地落手,再配股

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 autocad_2016 於 17/7/2019 13:09 發表

6蚊入得?
6蚊都貴,睇4蚊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 露線圖 於 2019/7/17 12:33 發表

羅四海!?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-7-17 01:16 PM 發表

同股不同權下次都米搞,好似比人強姦完都要講聲多謝

阿里巴巴今次返黎係咪同股唔同權

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2019-7-17 01:21 PM 發表

派股份比自己,再用公司錢托高
當隻股票係印鈔機

回覆 引用 TOP

ipo→向下炒→印新股→回購→批股→向下炒→配股隻資→印新股贈送→向下炒→供股→向下炒→回購→ 免費贈送→最後私有化。。。

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2019-7-17 01:25 PM 發表

係作者向西村上春樹寫架 成篇故仔都好精彩
雷X與五十路陰道,已讀

多謝分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-7-17 01:32 PM 發表

ipo→向下炒→印新股→回購→批股→向下炒→配股隻資→印新股贈送→向下炒→供股→向下炒→回購→ 免費贈送→最後私有化。。。
三年後再上過🤗

回覆 引用 TOP

Diu 班大陸hi正仆街 隻隻都食人嗗骨 抽一手可以蝕一半垃圾股 買美股好過

以後大陸股 一股不抽當d散戶狗咁玩

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。