• 瀏覽: 347,116
  • 回覆: 2,830
  • 追帖: 57
1.3放哂

引用:
原帖由 沽俠..... 於 2019-7-18 02:12 PM 發表

系佢計出嚟。再話我知
睇佢表演,上到$1.5 我跟入

引用:
原帖由 Tempo288 於 2019-7-18 02:14 PM 發表

睇佢表演,上到$1.5 我跟入
我$1.5放比你

引用:
原帖由 潮水西流 於 2019-7-17 12:00 PM 發表

唔係貪污咩
殺人放火金腰帶!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沽俠..... 於 2019-7-18 02:14 PM 發表

不過上到先講

回覆 引用 TOP

0.56入左,本來有信心見兩蚊,但一聽微訊女推,即刻1.28減持一半,拎返個本先

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 leucocyte 於 2019-7-18 14:19 發表

0.56入左,本來有信心見兩蚊,但一聽微訊女推,即刻1.28減持一半,拎返個本先
sorry,見有人咁傳,提提大家,另點解師兄咁有信心上到2蚊嘅?

冇人推咪仲有上升空間,有人推咪準備派貨😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 C.J. 於 2019-7-18 02:26 PM 發表

sorry,見有人咁傳,提提大家,另點解師兄咁有信心上到2蚊嘅?
純睇圖,似圓低

"cut loss short,let profit run"
預其可上返6蚊至7蚊 不要問只要信 不要怕 機會要好好把握

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 C.J. 於 2019-7-18 02:26 PM 發表

唔洗sor,可能聽朝停牌呢,你都係好心者,微訊女今朝推?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]