• 瀏覽: 293,629
  • 回覆: 2,370
  • 追帖: 53
引用:
原帖由 刀仔鋸大樹女神 於 2019-9-13 05:21 PM 發表

之前嗰個都關注2662,突然間又講緊1573😰你有冇買到啊
我朋友有買賺幾十萬!我冇買!我驚高追死梗

熱賣及精選
引用:
原帖由 秋天灰腰部 於 2019-9-13 05:23 PM 發表

我朋友有買賺幾十萬!我冇買!我驚高追死梗
得個睇字,喺度得我同你最關心2662😂

呢個時候復牌係好時機呀

回覆 引用 TOP

今晚出星期一復牌最好。。。

否則,下星期出也可以係理想時機。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天灰腰部 於 2019-9-13 17:20 發表

大戶係1573賺500w,個個易家都唔理2662生死啦,除非1573炒完d人先會轉頭回來重點睇下星期,下星期如1573繼續吹,2662就唔會甘復牌,除非1573玩完!
其實係咪論公司架構係完全無關聯,只係話係同一班幕後做炒作呢?

引用:
原帖由 刀仔鋸大樹女神 於 2019-9-13 17:23 發表

我都關心,但...佢一日唔復牌,都無計

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 C.J. 於 2019-9-13 06:21 PM 發表

其實係咪論公司架構係完全無關聯,只係話係同一班幕後做炒作呢?
係同一班

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 C.J. 於 2019-9-13 06:21 PM 發表

炒1573時第二日特登炒到1.16,同2662炒法相似

引用:
原帖由 秋天灰腰部 於 2019-9-13 18:45 發表

炒1573時第二日特登炒到1.16,同2662炒法相似
咁1.16黎講,巧合啫,不過如係同一班人嘅話,應可以炒到咁癲

引用:
原帖由 C.J. 於 2019-9-13 08:07 PM 發表

咁1.16黎講,巧合啫,不過如係同一班人嘅話,應可以炒到咁癲
所以靜靜守候復牌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刀仔鋸大樹女神 於 2019-9-13 05:23 PM 發表

公司仲係度,還有項目發展緊!我們仲有希望

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 C.J. 於 2019-9-13 08:07 PM 發表

上星期公告寫住繼續暫停買賣,冇講幾時向聯交所申請恢復買賣!睇黎冇甘快...😭

回覆 引用 TOP

醒啦喂  雖然幾萬銀者 ... 但就快熊市想走鬼渣現金

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]