• 瀏覽: 99,402
  • 回覆: 888
  • 追帖: 90
引用:
原帖由 半空中心的天才 於 2019-7-18 15:09 發表

如你唔嫌遠 可以諗下 香洲 . 唐家 . 金頂 呢條線. 如果自己揸車都系半個鐘左右.

金頂我知有個盤呢家都系開12-13000一個方 . 潛力巨大 .

細發展商 唔系太出名 不過都系正規樓 .有房證果d . 只系名氣唔大 . (周邊都去到23000-28000 一個方) ...
師兄有心水,講出來得嗎

熱賣及精選
引用:
原帖由 daswai 於 2019-7-18 05:28 PM 發表

師兄有心水,講出來得嗎
有呀 .其實都系去睇會穩陣過聽. 我地落左根 無得選擇.你地未落根既 就大把選擇. 哈哈 最怕無子彈既姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daswai 於 2019-7-18 05:28 PM 發表

師兄有心水,講出來得嗎
呢個盤 好少人知 個發展商掉左好少錢出黎做宣傳.但我地系呢邊生活 我地就知呢個盤源系超值 雙露台 系送既.仲要系大 細面積都有. 最重要系超值.

其實比少少意見甘多位師兄. 買樓真系唔好買建好唒建設既地方 雖然系配對十足.但已貴左一大截. 珠海樓已升左足有十年.呢家買 其實可以甘講系摸緊頂. 當然再破頂 呢d地區都會成為優勢者. 但賺既回報我相信唔會吸引(呢家入市既你).

其實初哥 或者未入市既你 我會建議你買一d未建好 .始終都系未起好 雖然系政府有公告 . 但需要時間去守. 其實你買左番來 都唔可以即時放手 .所以未開發區先系你地既首選

優勢系:價錢平又合理.cp值高.
劣勢系:要一定既時間去等.

少少tips
買樓真系唔好嫌麻煩去行去睇
因為有時候aa推盤真系會推埋d狗屎垃圾盤比你. 其實珠海個個屋苑都差不多
睇多幾個先扑搥都唔遲

總括:要買到好盤 就一定要睇多d新聞同未來有咩大型建設. 同最緊要唔好懶 .

引用:
原帖由 半空中心的天才 於 2019-7-18 05:39 PM 發表

呢個盤 好少人知 個發展商掉左好少錢出黎做宣傳.但我地系呢邊生活 我地就知呢個盤源系超值 雙露台 系送既.仲要系大 細面積都有. 最重要系超值.
請問樓主,是什麽盤?方便的話,可否pm? 謝謝!

引用:
原帖由 SmartDuck 於 2019-7-19 07:36 PM 發表

請問樓主,是什麽盤?方便的話,可否pm? 謝謝!
Hi ching
未夠分 haha
比d時間我 夠分pm你

回覆 引用 TOP

仲有沒有粵港,粵澳牌二手房介紹

引用:
原帖由 半空黃色結他 於 2019-7-20 08:54 PM 發表

仲有沒有粵港,粵澳牌二手房介紹
一定要二手?其實一手仲多優惠 同二手差唔得好多個價錢

回覆 引用 TOP

點優惠法

引用:
原帖由 半空黃色結他 於 2019-7-21 01:31 AM 發表

點優惠法
我以用三鄉某盤講比你知(別墅黎). 一樣大細. 一手230落地全包. 二手要185-190萬.

回覆 引用 TOP

所以 解釋咗 點解買 中山東區好。 因為東區已發展,所享受 高端服務跟珠海差不多。 但中山核心區嘅價錢係畀珠海核心區嘅價錢平咗一半。 將來中山核心區去前海係快過珠海去。

引用:
原帖由 todayhomenet 於 2019-7-21 11:05 AM 發表

所以 解釋咗 點解買 中山東區好。 因為東區已發展,所享受 高端服務跟珠海差不多。 但中山核心區嘅價錢係畀珠海核心區嘅價錢平咗一半。 將來中山核心區去前海係快過珠海去。 ...
無錯.正宗俗語所做. 庶渣既價錢 燒鵝既味道😜

回覆 引用 TOP

我都想邊到🙏🏻🙏🏻🙏🏻

做人迷迷惘惘,難得糊塗!

引用:
原帖由 和子 於 2019-7-21 12:08 PM 發表

我都想邊到🙏🏻🙏🏻🙏🏻
听说三乡

引用:
原帖由 和子 於 2019-7-21 12:08 PM 發表

我都想邊到🙏🏻🙏🏻🙏🏻
听说三鄉(別墅黎). 一樣大細. 一手230落地全包. 二手要185-190萬.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]