[樓市分析及CCL] 西張東望玩到甘大呀!荃西樓多得你唔少呀

荃西條臭海,几十年都係咁加啦!尤其下天太陽一蒸,嘩🤧🥴😷😱🥶吊...李十ㄨ話---心曠神怡!🤮

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
冇問題,堆田區都大把人買

唔俾報道事實

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ark13 於 2019-7-16 08:29 PM 發表

其實 老實 住果邊 曬衫 大家有咩方法
瞓覺前洗衫,張三擺落廚房和洗手間,然後關門抽濕機抽6個鐘,明天起身啲衫都唔會有臭味

三十幾樓向後都有臭味

------------------------------------
免責聲明: 本人於香港討論區發表的所有文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,純屬吹水/九嗡, 絕不可以做為任何投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 916430 於 2019-7-16 09:42 PM 發表

瞓覺前洗衫,張三擺落廚房和洗手間,然後關門抽濕機抽6個鐘,明天起身啲衫都唔會有臭味
你呢招係有用

不嬲都嗅架啦,十幾年前未有萬景峯之前都係甘,係aa話樓王者,所以嗅唔過康城就算啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 916430 於 2019-7-16 09:42 PM 發表

😫 多謝 教路

引用:
原帖由 紅星加盈 於 2019-7-16 09:46 PM 發表

你呢招係有用
不過部抽濕機一定要高效能嗰啲,如果唔係電費都幾金

回覆 引用 TOP

TBB今次講咗個好多人知,但又被某些人不斷掩飾的事實,哈哈哈!

回覆 引用 TOP

有冇荃西人出黎解釋下呀?
唔好攪到我最喜歡既柏傲因爲其他垃圾屋苑影衰哂喎!

那兒臭味問題都唔係今日既事, 好耐啦

東張西望講唔講, 荃西隔離個海都係臭嫁啦

引用:
原帖由 公主公主 於 2019-7-16 09:51 PM 發表

那兒臭味問題都唔係今日既事, 好耐啦

東張西望講唔講, 荃西隔離個海都係臭嫁啦
@dolcevitahk 原來有谷友叫公主公主

回覆 引用 TOP

如實反映一切又如何!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Wai7412002 於 2019-7-16 09:33 PM 發表

冇問題,堆田區都大把人買
康城冇味好耐喇喎,起碼海水係藍色冇味先啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。