[樓市分析及CCL] 西張東望玩到甘大呀!荃西樓多得你唔少呀

住開麗城都知……行去西鐵好嗅

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
去過,真係幾臭

免責聲明
本人所發表的文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,並不可靠,均不構成任何投資的邀約或建議!!!

回覆 引用 TOP

荃灣個屎海出曬名架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 奧雲二世 於 2019-7-16 08:51 PM 發表

點解, 點解TVB要報D真相出黎...太過份....
你想了解可以嚟行下,我可以盡地主之誼!
探討下邊個位臭d,邊個位無味.
味一定有,不能否認!
但身為荃灣友,我可以話嗰個話3x 樓唔向海都有味一定吹水!

回覆 引用 TOP

但又甘講, 成個大荃灣區, 甘多分支家庭, 就算多兩萬個新供應, 慈父慈母都要焗買的, 放心!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅星加盈 於 2019-7-16 20:06 發表

臭海問題
講到甘難解決
三年到左点樣好價走?
仲有黃金屋呀!兩𨋢全壞又盛
oh shit!
補番條link睇下好喎

臭到暈

回覆 引用 TOP

有個人意見認為,內容指出,估計應該不是駁錯污水渠落雨水渠嘅問題呢?節目訪問內容仲話有十幾幢大廈駁錯,點講都唔會信呢?

如果是近幾十年入伙嘅樓宇,駁錯咗污水渠入雨水渠,點解唔追究相關部門,為乜可以出滿意紙和入伙紙呢?

荃灣市內部分是舊區,有四、五十年樓齡以上的大廈,當年有沒有污水處理廠可以由荃灣接駁過去呢?

另一個相信是類似的問題!回歸前,唔知大家有無印象,正苦話維港水質改善了不少!印象中,話相關部門已處理了不少舊樓的污水渠,轉駁入污水處理廠的網路,逐步減少污水直接排入維港所致的呢?

訪問內容所述的情況,好似係不同的故事喎,唔知信邊個好呢?

引用:
原帖由 紅星加盈 於 2019-7-16 08:06 PM 發表

臭海問題
講到甘難解決
三年到左点樣好價走?
仲有黃金屋呀!兩𨋢全壞又盛
oh shit!
所以呢個台真係…………
之前報導個有幾個單位瞓機場婦,佢兩母女都系有些小問題,一陣比人水埋啲財產就真係陰功…

伍毛害人 影響蒼生!

回覆 引用 TOP

毒果假新聞,黄屎才信,因為無錢買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2019-7-16 09:04 PM 發表

有個人意見認為,內容指出,估計應該不是駁錯污水渠落雨水渠嘅問題呢?節目訪問內容仲話有十幾幢大廈駁錯,點講都唔會信呢?

如果是近幾十年入伙嘅樓宇,駁錯咗污水渠入雨水渠,點解唔追究相關部門,為乜可以出滿意紙和入伙紙呢?

荃灣市內部分是舊區,有四、五十年樓齡以上的大廈,當年有沒有污水處理廠可以由荃灣接駁過去呢?

另一個相信是類似的問題!回歸前,唔知大家有無印象,正苦話維港水質改善了不少!印象中,話 ...
你有冇睇㗎

田北辰議員 上電視講咗原因

佢係建制派 唔會玩嘢,唔係毒果

講真 我都系宜家先知  原來臭海系隔離 點住??

多謝東張西望

引用:
原帖由 LuckyManManMan 於 2019-7-16 09:01 PM 發表

補番條link睇下好喎
#22有師兄post 左前preview
再唔係自己上番yourtv 淑扒, 睇番

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 micheal123321 於 2019-7-16 08:36 PM 發表

嗰度係賣俾新移民的,老香港一定唔買,四十年前大涌路條大坑渠臭到唔識形容。啲染廠流出來啲五顏六色臭水。永遠都沉在荃灣海底。
講得啱,係香港人都知果度一直都係咁臭

回覆 引用 TOP

係好臭

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。