• 瀏覽: 102,394
  • 回覆: 610
  • 追帖: 8
唔洗講一早知,係呢到啲AA成日

回覆 引用 TOP

一號銀海也是

回覆 引用 TOP

我大約十年前住海濱嘅時候都覺得喺夏天嘅日子個海特別臭,所以我 決定搬屋走人

回覆 引用 TOP

邊有屎唔臭架?整黎把鬼咩。
低層向海既柏傲灣就慘d

個post 都幾多堆田區AA

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 silverback 於 2019-7-18 05:28 PM 發表

你嘅口吻,人哋以為你係荃灣A A添
我係一個神棍

我一路都叫人而家唔好買樓主,遲下大把平樓買

真係要買就要揀啱區

自己入去實地睇下,感受下

玄學並不是西方標準的精密科學,但能流傳數千年,必有其可信之處。

陰陽相對,是易經最基本的理論,易經有跡可尋大約4000年,而愛恩斯坦的相對論,最早出現於1905年。
引用:
原帖由 方癸燊 於 2019-7-19 08:10 AM 發表

我係一個神棍

我一路都叫人而家唔好買樓主,遲下大把平樓買

真係要買就要揀啱區

自己入去實地睇下,感受下
我淨係知道將軍澳嘅臭味遠近馳名而完全唔知道荃灣西係臭嘅,如果唔係呢個post,我真係完全吾知 (已經冇睇cctvb 好耐,除了晚間財經台嗰個日日有樓睇節目)

引用:
原帖由 江湖少俠 於 2019-7-19 02:00 AM 發表

依家就是截流,永遠解決
截流旱季可以,一到雨季或落大雨又要再排屎水出海濱,不竟此方法應該可以減少晴天時的臭味! 另外,仲要清理海㡳依幾十年的屎泥。

一日有人造米田共
一日都係臭
治標唔治本就係甘
呢個夏天, 臭味陪住你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有米 於 18-7-2019 07:36 PM 發表

根本D樓好垃圾,價錢就一流
去到九站也沒有"預期"咁好

你入世未深
多謝九答 入世哥

I am too attached to Chelsea. My blood is blue and it won't change....."
西九一帶都有呢個問題...樓價一樣好高..

一早講荃西只有萬景峰住得下人

引用:
原帖由 silverback 於 2019-7-19 08:43 AM 發表

我淨係知道將軍澳嘅臭味遠近馳名而完全唔知道荃灣西係臭嘅,如果唔係呢個post,我真係完全吾知 (已經冇睇cctvb 好耐,除了晚間財經台嗰個日日有樓睇節目) ...
由麗城去到荃灣西鐵站一截海濱係有一陣臭味的

其實陣味係一路去到葵涌貨櫃碼頭,不過荃灣西呢一段係特別厲害。

玄學並不是西方標準的精密科學,但能流傳數千年,必有其可信之處。

陰陽相對,是易經最基本的理論,易經有跡可尋大約4000年,而愛恩斯坦的相對論,最早出現於1905年。
引用:
原帖由 you79hk 於 2019-7-19 00:09 發表

啲屎味仲要十幾廿年解決唔到既問題

學啲阿叔齋
聞聞下就慣
變晒淤泥沉澱
根本無得救

引用:
原帖由 奧雲二世 於 2019-7-19 00:13 發表

東張西望訪問個間高層, 仲要係背海都有味.....你話死唔死...
原來臭味會轉彎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]