咩事。。。大奇蹟日

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-7-15 10:47 AM 發表

玩多幾轉波幅好過
今朝7左唔識平7588 依家又坐

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 虎影俠 於 2019-7-15 11:16 AM 發表

今朝7左唔識平7588 依家又坐
求求你買升你係咪燈

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
個市比鼠B燈起

回覆 引用 TOP

小心殺完熊,再殺牛!

唔駛被外資抽水700億, 水源回流, 市升 !

嚴謹流程,精密分析,冷靜觀察,沉著應付,善於守拙,隱藏實力,一擊即中。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keung135 於 2019-7-15 10:44 AM 發表

睇住賭仔注碼話事
C hing, 隻288 之前上到差唔多10蚊,我都係未走。。。依加唯有博下佢再衝一次😕😕😕

回覆 引用 TOP

股市越暴動,越興奮。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hktung 於 2019-7-15 11:23 AM 發表

小心殺完熊,再殺牛!
大戶無撚敵,  買近牛/熊D 人咪累街坊喇

fans 特色 :
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

估唔到今日抝腰反彈, 好彩好彩....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-7-15 11:19 AM 發表

求求你買升你係咪燈
我2邊都有。。。睇升買左288
睇跌7588, 今朝呆左我 冇冧過真係倒升

回覆 引用 TOP

尾國3日牛市

回覆 引用 TOP

點解唔買貨?

回覆 引用 TOP

我唔信!!!
沽511

引用:
原帖由 kavid0 於 2019-7-15 11:38 AM 發表

我唔信!!!
沽511
511.......沽期?

fans 特色 :
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。