• 瀏覽: 10,943
  • 回覆: 96
樓價至少升多50倍先叫正常

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
係就好, 想再入貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-7-15 02:01 PM 發表

經濟學最基本法則 - 供求定律。  
大把人賣樓移民,投資者減磅,外商如德銀炒人退租寫字樓...供求都變差。

回覆 引用 TOP

慘,無得修例,又無明日大魚,真係升少3成當你贏

引用:
原帖由 前晚宇宙的香腸 於 2019-7-15 12:53 AM 發表

應該更少外國人 投資樓市

跌返50%先叫正常
你唔好發夢啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚宇宙的香腸 於 2019-7-15 04:01 PM 發表

佔中係和平佔路
所謂的「和平」從來都係班比人利用的傻仔自圓其說。

回覆 引用 TOP

正苦乜都做唔到,未來冇供應,樓價如何? 示威暴動完都耍返歸瞓覺㗎,唔通企喺度瞓

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-7-15 04:34 PM 發表

正苦乜都做唔到,未來冇供應,樓價如何? 示威暴動完都耍返歸瞓覺㗎,唔通企喺度瞓
2014年果時咪有班人瞓街囉。而上個月班傻仔都想瞓架,點不知比警察用咁勁的武力清場瞓唔成。

呢班友真係鐘意瞓街架。琴晚唔係警察清場?佢哋已經係新城市廣場打緊地舖啦。

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2019-7-15 04:38 PM 發表

2014年果時咪有班人瞓街囉。而上個月班傻仔都想瞓架,點不知比警察用咁勁的武力清場瞓唔成。

呢班友真係鐘意瞓街架。琴晚唔係警察清場?佢哋已經係新城市廣場打緊地舖啦。 ...
比佢瞓又瞓得幾多年,3年? 5年? 10年? 班廢青唔使結婚生仔?地址填商場

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-7-15 04:42 PM 發表

比佢瞓又瞓得幾多年,3年? 5年? 10年? 班廢青唔使結婚生仔?地址填商場
呢啲正正就係佢地口中的「自由」,周街瞓、周街做愛、周街生仔。填地址就咁填「香港」搞掂,幾方便

回覆 引用 TOP

唉,完全無機會囉,對經濟都做唔到衝擊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚宇宙的香腸 於 2019-7-15 12:53 AM 發表

跌返50%先叫正常
放心有林病一日都吾會跌

人怕出名豬怕肥

回覆 引用 TOP

引用:

跌返50%先叫正常
續內耗
長撤資
跌福來

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]