[地產新聞轉載] 【龍床盤開賣】菁雋單日沽339伙 套現逾10億

雞蟲都買3伙
今舖肯定一舖清

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢啲叻女咪醒。我諗明星當中佢唔洗30可以退休做第二樣自己喜歡的

Don't bother people for help without first trying to solve the problem yourself.

回覆 引用 TOP

邊個叫你一次上三架車?

咁係咪自己攞苦嚟辛?

支持香港警察嚴正執法

祖國國運昌隆

回覆 引用 TOP

賣廣告

Stories is the path of destinies.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 deepb 於 2019-7-14 03:19 PM 發表

其實我唔識你,但我覺得人地係真係投資,演戲要帶埋父母,哥哥?
其實係咪應該接受現實呢,我對呢d細盤完全無興趣,但2球有個開放式其實吸引。
佢接受唔到香港真係有人買樓。以為個個都係演員做戲表演買樓。
2008年到現在都堅持睇淡
這個人值得支持

T.V.B 所以一直向下,比左咁多錢人地賺..高價請藝人...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2019-7-14 11:02 AM 發表

麥明詩都去咗。今次會否一Q清呢?

【下午2時】
消息指,項目暫售出127伙,包括13伙公開發售200萬元內平貨最先沽清。市場消息稱,港姐麥明詩於今早「S組」時段大手購入3個菁雋單位。她剛才與父母步離售樓處,甫一出來就笑著嘆「上車好辛苦」。被問購入多少單位,她沒有回應,邊走邊說幫哥哥買,說哥哥在屯門醫院工作。對於早年她曾開腔稱「窮一生精力買樓很悲哀」,她表示,一步一步來,會努力工作。橫過行車路,她 ...
港姐還需要買這種樓?

回覆 引用 TOP

可能屋企人,係大西北住或做嘢

回覆 引用 TOP

好顛下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2019-7-14 11:09 AM 發表

應該係投資姐
即係炒樓,
明星炒樓, 官員炒樓, 師奶炒樓,
香港政府點去壓樓價呀???

即係證明有人接貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-7-14 12:01 PM 發表

你真係搞笑,人地考完10A就飛左去外國讀書,果D生活費學費都夠買層樓啦!

人地有家底做乜都得啦!
e個真 買e層可能當係學下投資咁解 玩下性質都唔奇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnny9236 於 2019-7-14 03:37 PM 發表

即係炒樓,
明星炒樓, 官員炒樓, 師奶炒樓,
香港政府點去壓樓價呀???
有什麼問題? 投資不是犯法。

引用:
原帖由 littlegrassfd 於 2019-7-14 11:54 AM 發表

做個actress 仔有得幾多錢. 呢條女都冇腦
我以前都係考狀元. 做咗2年ibanker 已經買第一層樓,隨後唔洗6-7年買多5-6層. 今日搞自己既對衝基金同地產基金專門攻未開發既地被.... 如果我學佢去做演員就慘喇 ...
冇腦no problem,冇ball so sad

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。