• 瀏覽: 102,521
  • 回覆: 7
  • 追帖: 11
全城匯效果好好多

熱賣及精選
引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 05:08 PM 發表

location 同設施係好既。
但管理處真係我見過最差,保安唔識do
clubhouse d 人西口西面
例子:
提前講左要用sauna房,1個鐘後去發現無開
同clubhouse d人講,佢地第一時間反問我係咪去錯蒸汽房,仲唔反省自己既錯
有時我真係覺得佢地當住客係敵人😅 ...
Location 係好,但設施就普通啦。
最基本室內泳池、羽毛球場、藍球場、餐廳都無.....

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-13 05:48 PM 發表

其實發展商一期已經發覺衰左,所以二期已經將問題完全改正,由二隻lift加到七隻

遠觀二期好似好好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-13 05:50 PM 發表

你要餐廳?樓下遲D有43萬尺商場,激安更加24小時營業,內有food court
Grand Yoho 110萬呎,一樣有餐廳,唔洗同人迫

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-13 05:59 PM 發表

YOHO是三個商場加在一齊,海之mall加荃灣廣場加city walk一二期加吉之島,成二百萬尺添啦

Btw,不是討論商場大小,只係話海之戀設施唔算多

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-13 06:22 PM 發表

二期好似話仲有兩個會所

不過,就算依家會所規模,已經遠勝全城滙同柏傲灣同啟德坊六小福。

要住大型會所,買GY或者PY啦

GY有六個泳池,全港鐵路盤之最
...
http://propertykids.blogspot.com ... -club-brio.html?m=1

SHK 堅正,但係呢個價錢買深水埗,真係過唔到自己果關!

引用:
原帖由 寒冬黃色筍盤 於 2019-7-13 07:50 PM 發表

係囉!人地問你住邊你話住南昌,只會覺得你係公屋戶
係,我一講元朗站,個個已經問問Yoho 牙?
荃灣西,就即時諗起海之戀。但南昌就即時諗起富昌村同南昌村

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nhfnhe 於 2019-7-14 11:00 AM 發表

管理費可以平返D吧,乜都要管理費天價了
多一千幾百唔爭在啦...

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]