[新盤] 海之戀繼停電 10座所有𨋢壞曬 住客被困大廈 有圖有片

Location 咁好,嘥晒

熱賣及精選
引用:
原帖由 dance5 於 2019-7-13 05:47 PM 發表

Location 係好,但設施就普通啦。
最基本室內泳池、羽毛球場、藍球場、餐廳都無.....
即係五無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 04:20 PM 發表

救命真係瓜的,用腳行落黎,中間防火層個門打唔開,打電話問管理處,佢話派緊保安上黎,你話死唔死,保安行上去25樓要等幾耐!😡發生火警既話有無人會上黎😡? ...
去消防投訴

YOHO是三個商場加在一齊,海之mall加荃灣廣場加city walk一二期加吉之島,成二百萬尺添啦
引用:
原帖由 dance5 於 2019-7-13 05:52 PM 發表

Grand Yoho 110萬呎,一樣有餐廳,唔洗同人迫

引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 16:22 發表

遲下落大雨,我會post更多水桶走廊相!
江湖小俠多得你唔少

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 04:20 PM 發表

救命真係瓜的,用腳行落黎,中間防火層個門打唔開,打電話問管理處,佢話派緊保安上黎,你話死唔死,保安行上去25樓要等幾耐!😡發生火警既話有無人會上黎😡? ...
可以向消防署投訴,鄉土幫你唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高達大天才 於 2019-7-13 16:32 發表

會唔會人地做例行保養 你就當人壞𨋢呀
全部𨋢一齊維修咁戇鳩

回覆 引用 TOP

行多幾級樓梯對身體有益

回覆 引用 TOP

做過精俊大楼工程,管理差,唔識同發展商傾,對方話点做就点做,判頭意見唔聽,shop drawing改成十幾次,Fitting out工程差5mm都要改图,上家泥水都冇可能做得咁準,標正負数又唔比。好價自已揾人做,衰價判頭包。做一次怕怕。
長肛,都费事行入佢門口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-13 05:50 PM 發表

你要餐廳?樓下遲D有43萬尺商場,激安更加24小時營業,內有food court
所以無lift上樓番屋企跟本唔係問題仲好可以濕平眼訓都可以訓商場

蘭州跳跳呃鳩人

回覆 引用 TOP

長實表示錢已袋

"總之反中漢奸反對既就支持,支持既就反對,就實無錯。 "

回覆 引用 TOP

太差了!
高謂管理?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 年尾有雙娘 於 2019-7-13 04:11 PM 發表

新樓都搞成甘。鉅哥班炒得啦
富二代算到盡,一毫子都唔比人賺,自己賺L哂

回覆 引用 TOP

又爆屎渠 又停電 真係多災多難

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。