[新盤] 海之戀繼停電 10座所有𨋢壞曬 住客被困大廈 有圖有片

引用:
原帖由 henryccccccc 於 2019-7-13 05:31 PM 發表

係咪聽住 天梯 行上幾十樓 ?有feel D
靚抽😂😂

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
裝修、入伙期間,有個搬屋入伙,hold你四五個鐘lift,得兩隻lift,已經死梗!
引用:
原帖由 凡事無絕對 於 2019-7-13 05:24 PM 發表

得2部𨋢 停哂當然好唔方便
但係你話個個星期都見到壞𨋢,
我想問停幾耐先?
停𨋢檢查好正常
升降機有規定做例檢
由於性命尤關
一般都係biweekly 檢
還有年檢的 ...

回覆 引用 TOP

海之戀,壞之選!

咁大穫

回覆 引用 TOP

迅達lift,得兩隻,唔好買
引用:
原帖由 sony99hk 於 2019-7-13 05:35 PM 發表

海之戀,壞之選!

回覆 引用 TOP

全城匯效果好好多

引用:
原帖由 年尾有雙娘 於 2019-7-13 04:11 PM 發表

新樓都搞成甘。鉅哥班炒得啦
最平成本最快賣出,加獎金就有😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-13 04:39 PM 發表

得個兩隻lift,預左啦

二期有7部,壞三隻都唔使驚

管理費都係等價交換😃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 05:08 PM 發表

location 同設施係好既。
但管理處真係我見過最差,保安唔識do
clubhouse d 人西口西面
例子:
提前講左要用sauna房,1個鐘後去發現無開
同clubhouse d人講,佢地第一時間反問我係咪去錯蒸汽房,仲唔反省自己既錯
有時我真係覺得佢地當住客係敵人😅 ...
Location 係好,但設施就普通啦。
最基本室內泳池、羽毛球場、藍球場、餐廳都無.....

其實發展商一期已經發覺衰左,所以二期已經將問題完全改正,由二隻lift加到七隻
引用:
原帖由 dance5 於 2019-7-13 05:44 PM 發表

全城匯效果好好多

引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 16:20 發表

救命真係瓜的,用腳行落黎,中間防火層個門打唔開,打電話問管理處,佢話派緊保安上黎,你話死唔死,保安行上去25樓要等幾耐!😡發生火警既話有無人會上黎😡? ...
點解要買垃圾樓呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-13 05:48 PM 發表

其實發展商一期已經發覺衰左,所以二期已經將問題完全改正,由二隻lift加到七隻

遠觀二期好似好好多

回覆 引用 TOP

你要餐廳?樓下遲D有43萬尺商場,激安更加24小時營業,內有food court
引用:
原帖由 dance5 於 2019-7-13 05:47 PM 發表

Location 係好,但設施就普通啦。
最基本室內泳池、羽毛球場、藍球場、餐廳都無.....

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-13 05:50 PM 發表

你要餐廳?樓下遲D有43萬尺商場,激安更加24小時營業,內有food court
Grand Yoho 110萬呎,一樣有餐廳,唔洗同人迫

引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 05:27 PM 發表

尋日星期五上班8am時間又停,乜會簡上班時候做檢查嗎
隨了管理處玩嘢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。