[新盤] 海之戀繼停電 10座所有𨋢壞曬 住客被困大廈 有圖有片

引用:
原帖由 奇妙 於 2019-7-13 05:04 PM 發表

呢個屋宛都幾多事爆, 其實好唔好住呢?
location 同設施係好既。
但管理處真係我見過最差,保安唔識do
clubhouse d 人西口西面
例子:
提前講左要用sauna房,1個鐘後去發現無開
同clubhouse d人講,佢地第一時間反問我係咪去錯蒸汽房,仲唔反省自己既錯
有時我真係覺得佢地當住客係敵人😅

熱賣及精選
你有閱讀障礙?我話緊佢先天障礙,得兩隻lift,迅達又好差喎
引用:
原帖由 KILLWITSKILL 於 2019-7-13 05:05 PM 發表

C7 辛苦哂 你又要護盤我代屎之戀業主們多謝你

食住花之戀先囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛朱晨愛 於 2019-7-13 04:54 PM 發表

海之戀由精盡人亡建築公司起,質素差好應該
長實d標一向價低者得,所以揾埋都係d九流承建商,什麼精進、俊和同安保,大判落d價已經冇乜錢賺,去到二判就更冇肉食,加上d錢又左扣右扣,又要同你配合趕工期進度趕起貨,d工人就求9其同你做,手工一定差

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2019-7-13 05:06 PM 發表

十座唔使錢住?話哂新樓點可以咁.你係發展商定承建商咁講野🤔
佢係屎之戀土地,護盤是必需的

回覆 引用 TOP

係咪隔離荃城匯好D?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-13 05:08 PM 發表

你有閱讀障礙?我話緊佢先天障礙,得兩隻lift,迅達又好差喎

我冇叉撚處你 我欣賞你對誠哥既精忠,讚揚下你姐

回覆 引用 TOP

幾十數咁高得2部𨋢,咁底層咪成日要行樓睇,夠時運運量

回覆 引用 TOP

屎之戀有咁多問題

回覆 引用 TOP

話明海之戀,要擁抱海洋

CMU
Hollywood Badgers

回覆 引用 TOP

起碼免管理費一年補償返啦!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
良心發展商

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 04:58 PM 發表

其實停電個日(六月),停完電個半個鐘,部lift又係有問題,因為我等緊lift時(係6樓),聽到裡面bangbang聲... 之後有個女人由lift到出黎時,講左句:部lift又上又落....
我聽到已經嚇親,唔敢搭頭一班停完電之後既lift😅

無老作,平時我都唔post野,今次真係太angry
我真係好驚遲早搞出人命..... ...
好驚好似海灣花園單嘢喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 03:51 PM 發表

發生係13/7 11點左右 兩部𨋢壞曬
打去管理處問,講我要睇醫生,趕著出門,佢地正係講:唔好意思啊,師傅搶修緊😡

結果 我由30幾樓行落去 😡😡😡😡好行樓梯,行到25樓隔層樓個門封左,結果行返上一層再由另一邊行落去... 如果火警真係大禍!行樓梯都落唔到去

有影片做證明:
https://youtu.be/Wm_mW_TTddE

平時每個禮拜平均都有一部𨋢壞,今日好離譜,壞曬。

影 ...
低市價一半放左佢囉

回覆 引用 TOP

唔係呀嘛,一棟得兩部電梯,起碼3部啦,仲唔快啲換樓

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。