[新盤] 海之戀繼停電 10座所有𨋢壞曬 住客被困大廈 有圖有片

引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 04:22 PM 發表

遲下落大雨,我會post更多水桶走廊相!
你真係业主呀?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 高達大天才 於 2019-7-13 04:32 PM 發表

會唔會人地做例行保養 你就當人壞𨋢呀
管理處打電話親自同我講:師傅搶修緊

引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 04:03 PM 發表

fixed 左d圖,依家應該睇到😡
我想知如果老人家有事 又無𨋢, 後果好嚴重
我冇老人家, 都唔會買特別高, 就係怕遇到呢啲情況

回覆 引用 TOP

nice building wor

##########################
####  謝絕伸手黨      ####
####  鄙視以第三方軟件   ####
####  扮作有料嘅綱絡騙棍  ####
##########################

回覆 引用 TOP

新樓都攪成咁

回覆 引用 TOP

真係越爆越多野。不過爆料通常租客爆。好似上似爆屎單野 搞到連業主都頂唔順 要爆料 。。。 都好既 買樓 租樓 避開呢個盤就得 荃西仍是好住的

引用:
原帖由 kakaka:0 於 2019-7-13 04:34 PM 發表

管理處打電話親自同我講:師傅搶修緊
今次真係壞𨋢
但你話平時每個禮拜平均都有一部𨋢壞 會唔會人地做保養 你當壞𨋢呀

得個兩隻lift,預左啦

二期有7部,壞三隻都唔使驚
引用:
原帖由 pooh1971 於 2019-7-13 04:33 PM 發表

有乜理由全部lift會壞晒,呢樣真係會累死人

引用:
原帖由 ik2mljsuperstar 於 2019-7-13 04:38 PM 發表

真係越爆越多野。不過爆料通常租客爆。好似上似爆屎單野 搞到連業主都頂唔順 要爆料 。。。 都好既 買樓 租樓 避開呢個盤就得 荃西仍是好住的
我同意全西係一個好地方,就係睇中location

回覆 引用 TOP

新樓入伙,搬握多。有時垃圾入到門下軌道上,新手管理員又不會自己清理。我自己試過親自處理,門即合上可用。
利申,將軍澳長實樓前業主。

回覆 引用 TOP

迅達lift,好敏感,有小小紙阻住都會停
引用:
原帖由 高達大天才 於 2019-7-13 04:38 PM 發表

今次真係壞𨋢
但你話平時每個禮拜平均都有一部𨋢壞 會唔會人地做保養 你當壞𨋢呀

成哥点解愛之戀嘅樓質咁差㗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高達大天才 於 2019-7-13 04:38 PM 發表

今次真係壞𨋢
保養會簡上班和放工時候做嗎 其實尋日星期五,上班8am,又係壞左一部,等左好L耐先入到去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-13 04:39 PM 發表

得個兩隻lift,預左啦

二期有7部,壞三隻都唔使驚
咁都係,得2部lift

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。