[新盤] 海之戀繼停電 10座所有𨋢壞曬 住客被困大廈 有圖有片

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-7-13 05:59 PM 發表

YOHO是三個商場加在一齊,海之mall加荃灣廣場加city walk一二期加吉之島,成二百萬尺添啦

Btw,不是討論商場大小,只係話海之戀設施唔算多

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

窮西住偽豪宅!

回覆 引用 TOP

On99行樓梯啦 吊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dance5 於 2019-7-13 06:17 PM 發表

有爆屎樂園

回覆 引用 TOP

二期好似話仲有兩個會所

不過,就算依家會所規模,已經遠勝全城滙同柏傲灣同啟德坊六小福。

要住大型會所,買GY或者PY啦

GY有六個泳池,全港鐵路盤之最
引用:
原帖由 dance5 於 2019-7-13 06:17 PM 發表

成日要停電才算浪漫;下次時間再長的

回覆 引用 TOP

走火警正常係要行樓梯

回覆 引用 TOP

下次困𨋢可以直播

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kakaka:0 於 13-7-2019 15:51 發表

發生係13/7 11點左右 兩部𨋢壞曬
打去管理處問,講我要睇醫生,趕著出門,佢地正係講:唔好意思啊,師傅搶修緊😡

結果 我由30幾樓行落去 😡😡😡😡好行樓梯,行到25樓隔層樓個門封左,結果行返上一層再由另一邊行落去... 如果火警真係大禍!行樓梯都落唔到去

有影片做證明:
https://youtu.be/Wm_mW_TTddE

平時每個禮拜平均都有一部𨋢壞,今日好離譜,壞曬。

影 ...
買超人啲樓,你唔係有心理準備咩。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hamfan 於 2019-7-13 05:55 PM 發表

去消防投訴
一於去消防投訴,有問題嘅𨋢就唔應該再用,以策安全! 行返上樓啦!

回覆 引用 TOP

總之買樓就啱,唔買就蝕,樓價 go go go

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 年尾有雙娘 於 2019-7-13 16:07 發表

又爆屎渠。又壞。幾時停埋電了
停過啦

回覆 引用 TOP

而家買新樓係咁上下   一味要快   俾你地d人快d上會    仲想有質量?  妄想!

回覆 引用 TOP

維修完又要加管理費

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。