• 瀏覽: 80,297
  • 回覆: 2,919
  • 追帖: 27
引用:
原帖由 山崎富榮 於 2019-7-19 05:36 PM 發表

半新股
明天開市再推一推

熱賣及精選
引用:
原帖由 一本天書 於 2019-7-19 06:05 PM 發表

明天開市再推一推
機會不大

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一本天書 於 2019-7-19 06:05 PM 發表

明天開市再推一推
明天你自己開市

大陸卷商股上半年個個發喜個股價長期反映唔到出黎。

引用:
原帖由 coolzoo 於 2019-7-19 07:32 PM 發表

明天你自己開市
老漢推車

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 coolzoo 於 2019-7-19 07:34 PM 發表

大陸卷商股上半年個個發喜個股價長期反映唔到出黎。
邊個話
你當將軍隻6030流架

甲、成交額大增而股價急跌
乙、成交額大減,股市牛皮好一段日子
一、當頭起升幅最少20%
二、一浪高於一浪
三、50天移動平均線重返250天線之上
四、當頭起喺熊三出現後先出現
引用:
原帖由 司農神君 於 2019-7-19 09:19 PM 發表

邊個話
你當將軍隻6030流架
我冇 6030

回覆 引用 TOP

天魔銀龍既不求神也不求佛人世間的成敗名利
更不值一顧也不值一笑要的只是使出血爪時的
尊嚴和榮耀在天魔銀龍來說那一瞬間就是永恆
這一瞬間已達到武學上巔峰因為他是天魔銀龍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 司農神君 於 2019-7-19 12:35 PM 發表

我後生十幾年前都好似以架D後生諗法
但人大左發現世界唔係咁簡單
同埋真係要講點去策劃同檢討
好明顯今次又係佔中2.0
我試過同連登仔傾計
佢地除左少人同話人外
但一D策劃都計劃都唔去諗點達成佢地想要既野
仲只會話係你問題
咁樣點可能會達到自己目的 ...
唔只你,我都係咁,所以睇住香港呢班後生,都感同身受,可能我係呢個時代,我都一樣咁係都係示威者之一
我十幾果陣都好強調自己係香港人,完全認為香港應該係英國既亞洲人先岩,中國做咩要搶我地香港呢個城市
但人大左見識多左,知道既野多左,好多野唔係你認為就係正確既,凡事都是有跟有據的
就算唔係比人洗腦,離開一個國家管治咁多年既人,突然要認另一個完全唔同既國家係難既

人類都是一樣的,可以有唔同文化,唔同既生活,唔同既制度,唔同既法律,但利益關係一定會存在
係爭取一樣利益既時候,會唔會失去緊其他既利益呢?而且重要係環境許不許可?
有得就有失,我個人認為平衡與合理很重要,倒數緊重有既28年不變,係咪咁值得令香港變到如此,
而且重要係未出現既情況下,恐懼自己國家到如此,更何況我地都唔係班大商家
係咪自己現況既生活更重要呢?錢就算唔係萬能,但好多野都一定幫到你

我同身邊既都講,無論立場如何,選擇做咩都好,應該從建設性去考慮,而唔應該係破壞去解決問題
要政府回應都好.唔一定要犯法之下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]