• 瀏覽: 33,460
  • 回覆: 4
  • 追帖: 1
另外,招行內地多家分行近日出現維權人士舉起標語抗議,網上理財產品「錢端」無法按期履約。據報「錢端」由招行委託第三方軟件公司開發,項目逾期後招行與「錢端」互相推責任,涉及全國各地投資者或超過9000人,金額14億元人民幣

睇下呢段 令我醒起之前網上內地好多銀行提款發現戶口冇哂錢,去銀行門口示威,同好多証劵商用好多手法騙取呃人數以億計既投資
以家老美呢招極大加速內銀爆煲

紙終於包唔住火...呢次大獲過貿易戰n倍

熱賣及精選
引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2019-6-25 03:45 PM 發表

全部都係老千。。。
我想逃離去老美呢d民主國家

引用:
原帖由 胡三刀 於 2019-6-25 04:09 PM 發表

搞完內銀再到美國上市既中概股
之前美國國會已傾緊搞中概股 唔係阿里大盜點會雞咁腳走黎香港

引用:
原帖由 老鼠斑 於 2019-6-25 09:30 PM 發表

師兄,無來源嘅,樓主都講明唔聽書啦,所以應該係老作
https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28313684&extra=page=1
大陸仔係咪得百度用?冇得用GOOGEL所以搵唔到來源?正常上GOOGLE COPY & PASTE就知

引用:
原帖由 老鼠斑 於 2019-6-25 09:44 PM 發表

係咩原來你所謂來源係人哋嘅帖?即無確實來源
屌你個白痴仔,人地開貼個來源係黎自邊度?你冇GOOGLE得百度咪唔柒知囉,傻西大陸仔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]