[租務] 租地方一俾要5個月租金

租地方一俾要5個月租金 E-mail 此主題給朋友

個業主要3個月按金, 1個月上期, 加埋AA要1個月, 一次過5個月, 租唔租好

熱賣及精選
即糸多1个月按金啫!   想租咪俾罗

回覆 引用 TOP

1個月租+2個月按+半個月AA

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬆弛熊qq 於 2019-6-25 03:00 PM 發表

個業主要3個月按金, 1個月上期, 加埋AA要1個月, 一次過5個月, 租唔租好
No

引用:
原帖由 IPUser 於 2019-6-25 03:12 PM 發表

No
唔好租? 我怕中伏! 如果簽左租約後發現被騙, AA係咪唔洗理同唔會負責?

回覆 引用 TOP

AA話業主係二房東, 但有授權, 俾左授權書我睇, ok嗎? 係工廈

回覆 引用 TOP

冇可能比3個月按金

引用:
原帖由 C皇 於 2019-6-25 03:35 PM 發表

冇可能比3個月按金
咪係囉, 搞錯

引用:
原帖由 鬆弛熊qq 於 2019-6-25 03:37 PM 發表

咪係囉, 搞錯
呢 d2房東隨時收左按金走佬

引用:
原帖由 C皇 於 2019-6-25 03:39 PM 發表

呢 d2房東隨時收左按金走佬
我都擔心呀!

引用:
原帖由 鬆弛熊qq 於 2019-6-25 03:40 PM 發表

我都擔心呀!
工廈湯房?

引用:
原帖由 C皇 於 2019-6-25 03:40 PM 發表

工廈湯房?
工廈工作室, 只有公用洗手間, 唔係湯房

回覆 引用 TOP

工廈工作室周圍都有啦!
去第二度問下啦!

引用:
原帖由 C皇 於 2019-6-25 03:43 PM 發表

工廈工作室周圍都有啦!
去第二度問下啦!
多謝意見

回覆 引用 TOP

AA比一個月?

48 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。