唔想再玩牛熊窩輪啦......4月玩牛熊輸24萬....5月窩輪輸60萬......今個月輸仲多.....

唔想再玩牛熊窩輪啦......4月玩牛熊輸24萬....5月窩輪輸60萬......今個月輸仲多..... E-mail 此主題給朋友

熱賣及精選
玩賭波....過大海都冇輸得咁慘......

你玩幾大呀,本身人工幾多錢呀

引用:
原帖由 cherrycakeshop 於 2019-6-24 09:26 PM 發表

你玩幾大呀,本身人工幾多錢呀
幾萬幾萬咁玩,無業,全職炒股

引用:
原帖由 賭霸吳驚書 於 2019-6-24 09:28 PM 發表

😭揾工好些

咁似乎你本身都有幾球揸手喎,有陣時唔信,就要停一停㗎啦,我之前都輸咗500,000 ,最近諗清楚先落注,唔係輸完之後瘋狂咁追,追返10萬蚊,好似要慢慢玩,先可以贏錢,心態真係好緊要

引用:
原帖由 0330 於 2019-6-24 09:29 PM 發表

😭揾工好些
21歲已經無返過工,7年冇工作經驗,同埋唔想打份工,賺個雞碎咁多

引用:
原帖由 賭霸吳驚書 於 2019-6-24 09:28 PM 發表

師兄大把水頭 訓醒重新上路

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賭霸吳驚書 於 2019-6-24 09:31 PM 發表

21歲已經無返過工,7年冇工作經驗,同埋唔想打份工,賺個雞碎咁多
即係賺番來,高級手

回覆 引用 TOP

無人叫你咁博家嘛 仲要無做野
有無差人錢?

引用:
原帖由 cherrycakeshop 於 2019-6-24 09:31 PM 發表

咁似乎你本身都有幾球揸手喎,有陣時唔信,就要停一停㗎啦,我之前都輸咗500,000 ,最近諗清楚先落注,唔係輸完之後瘋狂咁追,追返10萬蚊,好似要慢慢玩,先可以贏錢,心態真係好緊要 ...
2月已經淡友,係咁輸,4月尾轉好友又俾TRUMP玩獲勁,加埋到今日輸左9成啦,再輸就玩撚完

引用:
原帖由 -運氣超人- 於 2019-6-24 09:32 PM 發表

無人叫你咁博家嘛 仲要無做野
有無差人錢?
冇工做點借錢?呢世人冇借過錢

引用:
原帖由 賭霸吳驚書 於 2019-6-24 09:33 PM 發表

2月已經淡友,係咁輸,4月尾轉好友又俾TRUMP玩獲勁,加埋到今日輸左9成啦,再輸就玩撚完
調整左心態先,輸咗就係輸咗,抖返一個月然後再慢慢思考下應唔應該繼續玩囉

引用:
原帖由 賭霸吳驚書 於 2019-6-24 09:33 PM 發表

冇工做點借錢?呢世人冇借過錢
咁無問題啦 輸小小當跌左囉

引用:
原帖由 cherrycakeshop 於 2019-6-24 09:37 PM 發表

調整左心態先,輸咗就係輸咗,抖返一個月然後再慢慢思考下應唔應該繼續玩囉
我隻騰訊PUT 25339已經死左,輸左15皮野
以家我重倉左隻港交PUT 11418,以家已經死左0.01 如果輸埋就玩撚完啦

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。