• 瀏覽: 108,386
  • 回覆: 670
  • 追帖: 15
本主題由 miss5 於 2020-3-9 08:12 AM 關閉
無咁大個頭就唔好帶咁大頂帽, 新樓4百幾萬根本唔可以要求什麼, 所以一定要考慮清楚, 依家唔係買棵菜

熱賣及精選
引用:
原帖由 wsd_noel 於 2019-6-22 11:52 PM 發表

無咁大個頭就唔好帶咁大頂帽, 新樓4百幾萬根本唔可以要求什麼, 所以一定要考慮清楚, 依家唔係買棵菜
同意,買新鴻A恆A樓真是要考慮清楚

引用:
原帖由 殘廁熱情的牛牛 於 2019-6-22 11:54 PM 發表

全香港所有發展商D樓都有漏水。
多幾成價買樓係傻仔
最重要新鴻A恆A是溢價高

引用:
原帖由 Gardenparty36 於 2019-6-22 11:46 PM 發表

聲譽?呢度日日出口術,是非聽三次就真。啲人日日洗腦,攪乜?
既然你都明白 "是非聽三次就真" 呢個道理,我地有些人出來定期中和返 D 太硬銷嘅言論,等各位師兄正反兩面意見都聽下,難道不好嗎?

可以換樓啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gardenparty36 於 2019-6-22 11:49 PM 發表

《出手》同《唔對路》,跟本係個人既問題,個人唔協調產生。
亦有可能係理性話你知呢個位置買左死梗,但感性上又被銷售手法洗腦,覺得呢度好靚,兩者之間嘅掙扎?

引用:
原帖由 scotfld 於 2019-6-22 11:55 PM 發表

既然你都明白 "是非聽三次就真" 呢個道理,我地有些人出來定期中和返 D 太硬銷嘅言論,等各位師兄正反兩面意見都聽下,難道不好嗎?
有道理

可惜里些友善提醒,往往被谷上AA反,里度只能說樓市gogogo, 害了很多真正買家,
@dolcevitahk  @何足道哉

引用:
原帖由 scotfld 於 2019-6-22 11:55 PM 發表

好悶囉,我間中上黎日日見人踩,咁多盤,比啲新鮮感講下第二啲喇。 其實,大家有分析力,何必刻意煽動好同唔好呢?

引用:
原帖由 scotfld 於 2019-6-22 11:59 PM 發表

亦有可能係理性話你知呢個位置買左死梗,但感性上又被銷售手法洗腦,覺得呢度好靚,兩者之間嘅掙扎?
我也曾被AA騙,差點簽了合約

引用:
原帖由 Gardenparty36 於 2019-6-23 12:00 AM 發表

好悶囉,我間中上黎日日見人踩,咁多盤,比啲新鮮感講下第二啲喇。 其實,大家有分析力,何必刻意煽動好同唔好呢?
大家友善討論
看業主影片最真確

引用:
原帖由 scotfld 於 2019-6-22 11:59 PM 發表

買家自己決定啦,人人日日都要做決定

2016年屯門樓入門價200萬上下?您睇醫生未?

故仔太長扣分。

買樓點會唔做功課呀
咩都話唔知
而家買緊幾百萬貨

幾百蚊都會諗下啦
幾百萬唔做功課真係抵死

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]