• 瀏覽: 107,548
  • 回覆: 670
  • 追帖: 15
本主題由 miss5 於 2020-3-9 08:12 AM 關閉
引用:
原帖由 CKL28 於 2019-6-23 12:36 AM 發表

我都住過一次shk一手樓,真是幾正
是否值得高幾十%去買
是另一回事
特別是
1:交通不便的地方
(要轉車)
2:細單位(2房似下)
3:高溢價,要 包裝 取勝
小心小心 ...
那里

里個post, 短短1小時巳有3000 人看過,60 個回覆。大家還是很關注新鴻A高溢價樓,質素差問題

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-6-23 12:05 AM 發表

看影片影業主自述最真實
睇完都要過濾  依家果d傳媒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-6-22 11:22 PM 發表

谷上AA話新鴻A高質,是不是里?

https://nextplus.nextmedia.com/article/2_677384_0

@dolcevitahk @何足道哉

不少人努力工作,死慳死抵,只是希望有一個安樂窩,80後鄭氏夫婦與一般港人無異,希望可以上車結婚。惟樓價高企,上車遙遙無期,鄭 ...
遍文好長。睇兩日先知內容。其實叫啲腦細即場表演打飛支就真吸睛啦。又或者揾班大媽跳舞講長舞就重好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CKL28 於 2019-6-23 12:27 AM 發表

shk極小好野俾散客執
一般情況是高溢價賣給散客。
上年御 半山 一期都中左伏,用觀塘價
買 屯門 三,4樓
•難得走到
仲要買落俾shk羊
抵 朱
一早巳說集艇盤條件在一身 ...
識少少扮代表

回覆 引用 TOP

真係有咁岩得咁橋,每逢有幾個新盤同時推出嘅時候,就特別多呢啲貼,不同地區嘅AA互相踐踏

回覆 引用 TOP

有錢你去買九龍站啦,無錢就要妥協,有得你住仲甘多爹

PY咁岩Facebook 都有位T小姐唱衰,呢位T小姐之前係康城做租租,講既野好難聽。吾通佢已經搬入元朗

放心啦,冇事既

回覆 引用 TOP

立即賣左佢,換過間好既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-6-22 11:22 PM 發表

谷上AA話新鴻A高質,是不是里?
https://nextplus.nextmedia.com/article/2_677384_0

@dolcevitahk @何足道哉

不少人努力工作,死慳死抵,只是希望有一個安樂窩,80後鄭氏夫婦與一般港人無異,希望可以上車結婚。惟樓價高企,上車遙遙無期,鄭 ...
你的新鴻A

講咁多都係講附近環境,買幾百萬野,洗幾百蚊搭的睇下附近都好應該

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-6-23 12:19 AM 發表

我第一轉Yoho 新聞,剛剛看到,幾特別,才post 上來
小心呢到的新紅A打手攻擊你

不如買佐敦旺角40年樓?砲台街果d 350 有找 🙂🙂 仲有一大群尼泊爾同鄉做鄰居tim, 包保冇外牆問題 (因已全剝落👍🙂)

回覆 引用 TOP

🐷💩盤,珍系比刀吾L住😂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]