• 瀏覽: 108,419
  • 回覆: 670
  • 追帖: 15
本主題由 miss5 於 2020-3-9 08:12 AM 關閉
警惕下,其他人用高溢價買新地樓,都好嘅!
引用:
原帖由 淡淡情何以堪 於 2019-6-23 10:26 AM 發表

惡夢1,3是佢自己本人問題,唔好瀨人,自己眼光差和信錯人,惡夢2,咪發展商同你搞緊囉,你想點樣啊皇帝.

2016年,如果你買郎8,你就唔係咁講啦,一切都是你自己冇眼光同懶惰,買樓沒有做足功課先去買樓,現在衰左就走出來嘈! ...

熱賣及精選
引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-6-23 10:37 AM 發表

尤其是山旮旯,改個名就以為成功洗底嗰 D。

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-6-23 10:37 AM 發表

里篇報導很好,作為警惕,熱血

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-6-22 11:22 PM 發表

谷上AA話新鴻A高質,是不是里?

https://nextplus.nextmedia.com/article/2_677384_0

@dolcevitahk @何足道哉

不少人努力工作,死慳死抵,只是希望有一個安樂窩,80後鄭氏夫婦與一般港人無異,希望可以上車結婚。惟樓價高企,上車遙遙無期,鄭 ...
當日不想買屯門,今日卻沙田也買不起。
都唔經大腦寫嘢

回覆 引用 TOP

但群組內的成員卻紛紛表示反對,怕影響屋苑形象,甚至直接指怕影響樓價,全部人都反對集體向新地反映,最後鄭生更被踢出群組

嘩!班PY孽主原來咁仆街!

引用:
原帖由 scotfld 於 2019-6-22 11:30 PM 發表

Park Yoho 問題二

擬建中嘅北環線係從屋苑中心以高架鐵路形式直插而過,但不設站。成為全港第一個無站嘅鐵路沿線樓盤。

9824938 9824939 9824940 9824941

業主嘅葡萄豪情壯語 “千祈唔好有地鐵” 果然一語成讖
9824942 9824943 ...
唔係凹頭站會起係Park Yoho咩?

------------------------------------
免責聲明: 本人於香港討論區發表的所有文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,純屬吹水/九嗡, 絕不可以做為任何投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。
引用:
原帖由 ch_margaux 於 2019-6-23 10:39 AM 發表

但群組內的成員卻紛紛表示反對,怕影響屋苑形象,甚至直接指怕影響樓價,全部人都反對集體向新地反映,最後鄭生更被踢出群組

嘩!班PY孽主原來咁仆街! ...
始終是新鴻A樓,人人博升值,怎也想不到要坐艇

引用:
原帖由 easywin 於 2019-6-23 10:40 AM 發表

唔係凹頭站會起係Park Yoho咩?
師兄,呢個早就取消了。

引用:

果頭最盡只值9000-10000,買左果d一定死實,還有最近掃管忽的都最多只值9000-10000,新買家要小心

引用:
原帖由 淡淡情何以堪 於 2019-6-23 10:55 AM 發表

果頭最盡只值9000-10000,買左果d一定死實,還有最近掃管忽的都最多只值9000-10000,新買家要小心
有多少買家睡醒了?

白石角也是最多值13~14k,成20k買入雲滙,也會有排坐!
引用:
原帖由 淡淡情何以堪 於 2019-6-23 10:55 AM 發表

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2019-6-23 11:01 AM 發表

白石角也是最多值13~14k,成20k買入雲滙,也會有排坐!
各位不如在这裡说说各盤合理价

御半返
臻言
噢媽
其它

回覆 引用 TOP

完全唔就腳,郊野地區嚟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-6-22 11:22 PM 發表

谷上AA話新鴻A高質,是不是里?

https://nextplus.nextmedia.com/article/2_677384_0

@dolcevitahk @何足道哉

不少人努力工作,死慳死抵,只是希望有一個安樂窩,80後鄭氏夫婦與一般港人無異,希望可以上車結婚。惟樓價高企,上車遙遙無期,鄭 ...
毒果記者,慳D啦!

豬屎味純天然,總比心曠神怡好

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右