[地產新聞轉載] 屯門OMA OMA首推98伙 劃一低於$600萬

預半餐真係焦味濃 辛熊雞食濃太深

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
上街果班
都係買唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 41107 於 2019-6-20 03:49 PM 發表

佢位置好過上源
起碼行到去黃金海岸商場
好明顯你唔知上源同Oma喺邊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋奔放的腰部 於 2019-6-20 10:18 PM 發表

但上源好多一房都要500萬頭,而家 Oma Oma兩房先都差唔多錢
講首批比較啫

回覆 引用 TOP

堅平

回覆 引用 TOP

住咁遠,日日塞車,買咗都唔想返屋企

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EdwardEd 於 2019-6-20 09:45 PM 發表

的士佬以為引誘佢

「OH, ma OH, ma」
個名夠奇特! 其實有無中文名

回覆 引用 TOP

嘩,真平,跳樓貨,手快有手慢無。

回覆 引用 TOP

真係平過居屋,居屋要補地價裝修。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋奔放的腰部 於 2019-6-20 10:17 PM 發表

The Carmel 個位置真係正好多,青公旁

但 Oma Oma 真係價錢取勝,而且多細2房,岩市場口味。

今次仲平過沙頭角, 雖然係掃管笏,但都可以話畀人聽住近青山公路/黃金海岸,好荀 ...
屯門公路轉車站在附近,交通算方便。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mahofai09 於 2019-6-20 04:54 PM 發表

其實如果兩房做6成 放租23/24蚊呎都仲有賺
咁不如海之戀
個個位租2萬 無咩人會租

回覆 引用 TOP

得一間平做廣告。其他都好貴

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2019-6-20 09:43 PM 發表

OMAOMA 呢啲咩名黎? 第日坐的士 返屋企,  的士佬會唔會明㗎?
冇錢就黎明,有錢十九層即到

回覆 引用 TOP

Oma

回覆 引用 TOP

新樓嚟講抵住啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。