[地產新聞轉載] 屯門OMA OMA首推98伙 劃一低於$600萬

引用:
原帖由 op42 於 2019-6-20 18:37 發表

但OMAOMA一出就黃金海岸左轉去小欖屯公路口,同恆福哈羅有乜關係?
個條dicky正傻西,同佢講嘥氣

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
遲D入哂伙,好多巴士都兜入去啦

回覆 引用 TOP

依山而建,山坡都唔會樓擋樓,望落去都不太密ok

回覆 引用 TOP

真係要買都要買向南望海,得低層都係咁話

回覆 引用 TOP

d名真係好kai
不過抵玩

回覆 引用 TOP

大家記住可以侭量向AA爭取回贈

回覆 引用 TOP

真係好平,不過自住我寧願揀屯門二手舊居屋,果度始終配套好唔得,交通又不便,買小小野食小小野下下日曬雨淋行餐飽又唔多選擇,一係要搭半個鐘車入屯門(要計埋等下),日常生活好困難,除非自己一個人住兼有車可以諗下,兩個人一架車都唔係好掂。

至於出租,就唔知多唔多人願意租果度,因為生活不便,尤其有小朋友。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 thoryung 於 2019-6-20 03:40 PM 發表

唔知上源點呢.跟住恆大會唔會頭痕?

永泰旗下屯門新盤OMA OMA 將於稍後時間上載首張價單。永泰地產發展有限公司執行董事兼銷售及市務總監鍾志霖透露,首張價單涉及98伙,全數低於600萬元,當中有9成屬2房。入場單位為1B座5樓D室,實用面積318平方呎的1房,120天即供價399.88萬元,呎價12,575元。呎價最平單位為2B座1樓E室,實用面積441平方呎,屬2房戶 ...
2房441呎$457萬又幾ok啵。。

師兄有冇2B座E圖則??

個地點喺邊其實我唔係好清楚。。
不過應該Google可以search掛

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-6-21 01:55 PM 發表

2房441呎$457萬又幾ok啵。。

師兄有冇2B座E圖則??

個地點喺邊其實我唔係好清楚。。
不過應該Google可以search掛
有小朋友讀埋對面間學校仲好, 住7樓以下可以睇到小朋友上堂情況

引用:
原帖由 biscuits2007 於 2019-6-21 01:57 PM 發表

有小朋友讀埋對面間學校仲好, 住7樓以下可以睇到小朋友上堂情況
我啱啱睇過地圖
真係第一次睇。。。

原來又去到星堤再入啲,napa再入啲,上源果頭。。。。

淨係睇討論區仲以為可以行去黃金海岸
黃金海岸?行過去真係岸9

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-6-21 02:03 PM 發表

我啱啱睇過地圖
真係第一次睇。。。

黃金海岸?行過去真係岸9 ...
假撚到你,記得NAPA,上源個時你己經不停出POST屌山卡啦, 今日又話唔知個度係邊,要GOOGLE位置。 踩還踩,做人唔好咁無聊好冇

引用:
原帖由 biscuits2007 於 2019-6-21 01:57 PM 發表

買上源向學校都好,東南海景,個價都唔方平

回覆 引用 TOP

買左预半生嗰班大L 鑊

引用:
原帖由 紅星加盈 於 2019-6-21 02:58 PM 發表

買左预半生嗰班大L 鑊
里個是重點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ESMP!! 於 2019-6-21 02:03 PM 發表

我啱啱睇過地圖
真係第一次睇。。。

黃金海岸?行過去真係岸9 ...
行山係大棠行過來就會甘樣行出黃金

討論區既野都,食花生都算,但呢d尚待發展區一架長開出九龍巴士都無,講到以為隨時有巴直十零分鐘出荃灣,住個邊既人唔會入屯市買野,轉車站轉車唔洗等,又轉頭話非繁時好正,呢d同之前個班講起緊白石站有乜分別,我作為好友,難以忍口駁下咀

呢個盤賣既係平六球樓下,平時唔會出街食野買野,同景峰既舊同平兩樣,買左既,咪博下升值羅,投資?都係個句平就得啦,一於gogogo

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。