特朗普稱港示威是「中國的事情」

喪普想有利自己嘅協議,當然溫和,而家問題習大會否按他要求寫入法律,傾不傾成有好大變數。

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 9wai 於 2019-6-20 01:24 AM 發表

唔通佢會同你講背後係尾國搞事呀?
唔怪得犯民毒果講乜都照單全收!
泛民主派黃絲就係咁架啦,要佢哋分析等於和尚剪髮。

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

政治家都是污糟的動物

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我是小吉 於 2019-6-20 12:15 AM 發表

政府又話外國勢力搞返送中, 仲暗示係美國.
卜街, 又呃9我! 
下面CIA做唒野比手靚牌川川打, 結果600個老細上門反對。 要竟選捐款還是幫民陣打中共? 好明顯的選擇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oasis56789 於 2019-6-20 01:23 AM 發表

Naive
遇到侵侵是中國的幸福

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 丫巴癲 於 2019-6-19 11:36 PM 發表

嗰d外國勢力陰毛論又比人打一巴
蓬佩奧接見反中派的陳方安生等人 做咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fulufulu01 於 2019-6-20 12:52 AM 發表

林鄭班官今次賴唔到外國,除左搵警察頂之外,又要諗其他方法
面一套底一套唔得?
咪就係就可以利用到你呢啲蠢人咯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9wai 於 2019-6-20 01:24 AM 發表

唔通佢會同你講背後係尾國搞事呀?
唔怪得犯民毒果講乜都照單全收!
嗰啲人就好拿死蠢

回覆 引用 TOP

又轉揸貨,煩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我是小吉 於 2019-6-20 12:16 AM 發表

政府就來變到, 疴尿唔出都係外國勢力架啦
香港人都係一樣啫,痾屎唔出瀨政府

回覆 引用 TOP

川普同志

只對天才有好感

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2019-6-19 11:20 PM 發表

呢次貿易戰可能真係傾得成了........

港府修訂《逃犯條例》引起社會爭議,周日(16日)再有約200萬名市民上街,要求撤回引渡條例,不撤回不罷休。

美國總統特朗普早前接受傳媒訪問時稱,會讓中國以及示威者去解決「他們的問題」。中國外交部對此回應道,這種態度是可取的。 ...
條友精過無尾蛇,的人權野交晒比其它美國議員做,自己就夾你談貿易戰,左右雙贏,佢自己根本唔駛同你講人權,但係你係人權方邊又不得不讓步,以前睇唔到佢係龍,重覺佢係條蟲,真係看低咗佢

引用:
原帖由 煙hai 於 2019-6-19 11:34 PM 發表

特朗普是個切切實實dealmaker
你可以想像會有任何一個美國總統會見個北寒年輕嘅獨裁者嗎
特朗普為了解決核問題就肯見,而且係多次
特朗普每有心思就即刻係twitter渲洩,清清楚楚明明白白冇玩蠱惑(佢身邊臣子除外)
政治政客都係口是心非,特朗普係例外
遇著咁樣一個美國總統,真係要珍惜,盡量同佢傾掂 ...
真心,我無諗過有人係7兩鋪玩左成年幾,一個生意佬變來變去,隨時反轉豬肚後都仲有美奴支持,人地個國家既傳統根本係霸權,而佢就係霸權中既代表,最唔講道德,攪分化分裂既無賴,你都可以咁樣講,我終於明白咩叫奶。。。。。你既IQ可謂係我見過既最高啦,除左對你寫個服字外,都幾替香港出左個好似你咁突出既人難過,你還是移民過美國吧啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劍無痕 於 2019-6-20 03:20 AM 發表

條友精過無尾蛇,的人權野交晒比其它美國議員做,自己就夾你談貿易戰,左右雙贏,佢自己根本唔駛同你講人權,但係你係人權方邊又不得不讓步,以前睇唔到佢係龍,重覺佢係條蟲,真係看低咗佢 ...
無左道德包伏,是好事定壞事?

只對天才有好感

回覆 引用 TOP

吓!咁去白宮網站簽名嗌救命嗰班儍 B 點算呀?🤣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。